Muslera Şampiyonluğun Şifresini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Muslera Şampiyonluğun Şifresini Açıkladı

Son üç maçta kalesini gole kapatan Uruguaylı file bekçisi, dördüncü yıldıza giden yolda başarının formülünü verdi.

11.05.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın en önemli oyuncuları arasında yer alan kaleci Fernando Muslera, bu sezon ligde şampiyonluk ve beraberinde gelecek 4. yıldızın nasıl kazanılacağının şifresini açıkladı.

Forma giydiği 30 karşılaşmada 34 gol yemesine rağmen, performans anlamında takımın en iyilerinin başında yer alan Muslera, Torku Konyaspor maçının ardından şampiyonluğa olan inancının daha da arttığını belirterek, “Eğer gol yemezsem, kesinlikle kupayı havaya kaldıran taraftar biz oluruz. Nasıl olsa gol atıyoruz. Savunmayı sıkı tutarsak, mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

‘Aklımız çifte kupada’

Cim Bom’un, son 3 maçta kalesini gole kapatması sonrasında rahat bir nefes alan tecrübeli filebekçisi, “Takımda çok iyi bir hava oluşmuş durumda. Hepimiz hedefe konsantre olmuş durumdayız. Elimizden gelenin en iyisini, kalan karşılaşmalarda göstereceğiz. Sadece ligi değil, Türkiye Kupası’nı da aklımızdan çıkarmıyoruz. Geçen sezon bu kupayı almayı başarmıştık. Şimdi ise ligi de kazanıp, umarım çifte kupayı taraftarlarımıza armağan edeceğiz” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muslera Şampiyonluğun Şifresini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement