Mustafa Balbay, Efeler Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Mustafa Balbay, Efeler Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Mustafa Balbay, Efeler Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

20.02.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Balbay'a ziyaretinde, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Meclis Üyesi Halis Günday eşlik etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede İzmir Milletvekili Balbay, Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin Aydınlı Üniversite Öğrencileri için İzmir'de gerçekleştireceği yemek hakkında bilgi verdi ve yemeğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı davet etti.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, bizzat destek verdiği yemekte CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar'ında üniversiteli öğrencilere destek amacıyla sahne alacağını belirterek, "Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin bir organizasyonu olarak gerçekleşecek olan Dayanışma Yemeği, 7 Mart Cumartesi günü, İzmir Balçova Termal Otelde düzenlenecek. Tüm geliri İzmir'de okuyan Aydınlı Üniversite öğrencilerine eğitim bursu olarak verilecek yemeğe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında eğitime bir katkıda benden olsun düşüncesiyle hareket eden Aydın ve İzmir milletvekili, milletvekili aday adayları, belediye başkanlarımız katılacak. Bu projede en az 30 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor. Sayın Özakcan, bu gecede sizi de aramızda görmek isteriz" dedi.

Düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da," Olağanüstü herhangi bir durum gerçekleşmezse elbette ki o gecede bizde yerimizi alacağız. Aydınlı üniversite okuyan gençlerimize gerekli desteğimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Balbay, Efeler Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement