Mustafa Ceceli'den Lara Fabian Yorumu: Muhteşemdi! - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli'den Lara Fabian Yorumu: Muhteşemdi!

Mustafa Ceceli\'den Lara Fabian Yorumu: Muhteşemdi!

İstanbul'da konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Lara Fabian'ı dinleyenler arasında ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli de vardı. Ceceli, Instagram hesabından Fabian ile olan bir fotoğrafını paylaştı.

09.12.2016 23:40  Güncelleme: 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Mustafa Ceceli, İstanbul'a konser için gelen Lara Fabian ile çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

"SAHNEDE İZLEMEK MUHTEŞEMDİ"

Ceceli, fotoğrafın altında "2 yıl önce yaptığımız duet albümün ardından bu sefer onu sahnede izlemek muhteşemdi." yorumunda bulundu.


LARA FABİAN KİMDİR?

Lara Fabian, 9 Ocak 1970 tarihinde Etterbeek, Belçika'da doğdu. Asıl adı Lara Crokaert'dir. Lara Fabian aynı zamanda Kanada vatandaşıdır. Çocukluğunun ilk 5 yıllık bir bölümü babasının memleketi olan İtalya'nin Sicilya Özerk Bölgesi'nde Katanya'da geçti.
Lara Fabian, şarkı söylemeye, dans etmeye ve piyano dersleri almaya çok küçük yaşlarda, asıl müzik eğitimine ise 8 yaşında Brüksel Kraliyet Konservatuarı'nda başladı.

1991 yılında elinde 2 bavul ve cebinde bin dolar ile Kuzey Amerika'da kariyer yapmak üzere Montréal'e yerleşti. Burada kendi plak ve yayın şirketi olan "Productions Clandestines"i kurdu. 1991 ve 1995 yıllarında 200'den faza konser verdiği Kanada'da 1995 yılında vatandaşı oldu.

"I will Love Again" ve "Je T'aime" gibi parçalarıyla müzik listelerini alt üst eden ve tüm zamanların gelmiş geçmiş albümü en çok satan Belçikalı şarkıcıdır.



1988 yılında daha 17 yaşındayken İzmir Çeşme'de gerçekleşen uluslararası bir şarkı yarışmasına katıldı. Lara Fabian, 1988 yılında 33. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Lüksemburg'u temsil etti ve "Croire" adlı parçayla 4. oldu. Lara Fabian, 2013 yılında Gabriel Di Giorgio ile evlendi.

1991-2013 yılları arasındaki dizi ve filmlerde 13 şarkısıyla eşlik etti. 2002 yılında "Final Fantasy" filmi ile World Soundtrack Awards'ta, "En İyi Film Müziği" ödülünü aldı. 2014 yılında Mustafa Ceceli ile "Al Götür Beni" adlı parçanın düetini seslendi.

2015 yılında da İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezinde konserler veren Lara Fabian, Türkiye'ye gelerek EXPO 2016 Antalya'da 24 Ağustos 2016 tarihinde konser verdi. Ardından 26 Ağustos 2016 tarihinde 28 yıl sonra yeniden Çeşme'de sahneye çıktı.

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli'den Lara Fabian Yorumu: Muhteşemdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement