Mustafa Denizli, 3 İsmin Biletini Kesti - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli, 3 İsmin Biletini Kesti

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, Sinan Gümüş, Koray Günter ve Tarık Çamdal'ı devre arasında gönderme kararı aldı.

28.11.2015 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'daki ilk idmanına dün çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, Sinan Gümüş, Tarık Çamdal ve Koray Günter'in biletini kesti. Bu oyuncuların yeni adresleri de belli oldu.

SİNAN GÜMÜŞ, RİZE'YE

Çaykur Rize Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın kadrosunda görmek istediği Sinan Gümüş için, devre arasında Galatasaray'a teklif yapılacağı öğrenildi. Karadeniz temsilcisi, genç oyuncunun bonservisine 1 milyon euro önerecek. Aslan eğer Sinan'ı bonservisiyle göndermek istemezse, kiralık formülü devreye girecek. Rize'nin, Sinan'ı sezon sonuna kadar kiralamak için de 250 bin euro'yu gözden çıkardığı, gelen haberler arasında.

KORAY, BAŞAKŞEHİR'E

Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı, Koray Günter'i kadrosunda görmek istediğini bildirdi. Başakşehir'in bu doğrultuda Koray'ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp, sezon sonunda da bonservisini almaya çalışacağı ifade ediliyor.

TARIK, YUVAYA DÖNÜYOR

Galatasaray'ın geçen sezon 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyip Eskişehir'den kadrosuna kattığı Tarık Çamdal, bu sezon tek bir dakika bile forma şansı bulamadı. Oyuncunun maliyetinden kurtulmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, kulüp arayışına geçti. Bu doğrultuda araya giren Eskişehir'le görüşmelerin başladığı, Kırmızı-Siyahlılar'ın Tarık'ı kiralamak istediği öğrenildi. Galatasaray teklife sıcak bakıyor. Anlaşma için geri sayıma geçildi.

Mustafa Denizli, 3 İsmin Biletini Kesti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mustafa Denizli, 3 İsmin Biletini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • burhan mert: Kralı bile gelse messi bile olsa olmaz bir çare bu senenin şampiyonu yine fenerbahçe 4 14 Yanıtla
  • trak: sinanı satan galatasarayı satar 11 3 Yanıtla
  • PARGALI: sinana dokunanı yakarım üleeenn. 10 1 Yanıtla
  • veli: Sinan kalsın. .gidecekse kiralık gitsin 5 1 Yanıtla
  • Bu kadar bıyutmeyın: Ya bu sınanı amma büyüttünüz ya Türk futbolu hep bundan kaybedıyor pohpohluyoruz sonra topçunun bı yerleşti kalkıyor Çin olmadan seytan çarpmaya kalkıyor sonuç hüsran en yakkn örnek besıktastakı muhammed 2 2 Yanıtla
  • RUSSIAN TURKISH FRIENDSHIP: Ben Rusya Başbakanlığına E-Mail gönderdim.Rusya,yı Türkiye,yi,,Sanktion,,(yaptırım) larla ve saldırılarla tehdit etmemesini, hatayı biraz da kendinde aramasını,ve halklar arasına düşmanlık sokmamasını,dostluğumuzu devam ettirmesini rica da bulundum.Başka şeyler de yazdım ama, onlar siyaset sırlarıdır.Bizimkiler bir kaç hafta ortaliklarda görünmezlerse çok iyi olur.Yoksa savaş başlayacak. 2 2 Yanıtla
  • Aykut: Hepsi bir kenara ama Sinan ı yollamakla bana göre o meşhur parantezi kapatacaksın! 4 0 Yanıtla
  • kate: kaç kişiynen aldı kararı alırken sen oradamıydın karar alıyorum bakın dedi ve aldımı kaça aldı 1 0 Yanıtla

Advertisement