Mustafa Denizli: "Galatasaray Her Yarışta Vardır" - Son Dakika
Güncel

Mustafa Denizli: "Galatasaray Her Yarışta Vardır"

"florya'da sorun varsa bunları bitireceğim" "Fatih Terim bana her konuda yardımcı oldu Hamza hoca telefonuma çıkmadı" "Kevin Grosskreutz ayrılmak istiyor" Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu.

02.12.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"florya'da sorun varsa bunları bitireceğim"

"Fatih Terim bana her konuda yardımcı oldu Hamza hoca telefonuma çıkmadı"

"Kevin Grosskreutz ayrılmak istiyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Denizli, Alman futbolcu Grosskreutz'un kendisine ailesinden uzak olmaya dayanamadığı için ayrılmak istediğini ilettiğini açıkladı. Denizli sözlerini şöyle sürdürdü.

"İşin içine net bir şekilde girdik. Her geçen gün yeni birşey öğreniyorum. Takımım benimle ilgili bilgiler öğreniyor. 6 gün oldu ve bir maçımızı geride bıraktık. İlerleyen günlerde işi kolaylaştıracak planlar yapacağız. Cuma önemli bir maçımız var. Devamında Salı günü camia için Türkiye için önemli bir maç oynayacağız. Yeni çalışma dönemimiz var, uyumlu olmaya çalışıyorlar. Bir yarışın içindeyiz. Galatasaray dediğiniz zaman yarışın içindedir, ayrı ayrı olamaz. O yarış nerede varsa Galatasaray var olacaktır. En iyi şekilde bitirmek için çalışmalarımızı daha da sıklaştıracağız. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalardan son derece memnunum. Bu söylediklerimin takımın futboluyla alakalı değildir. Ama bu görüşüm gelecekte skorlara da etki edecektir. Yarışmaya bu camiada başladım ve bu camiada aynı kararlılıkla devam edeceğim. Düşündüğümüz herşeyi yavaş yavaş gerçekleştireceğiz. Ciddi bir heyecanıma sahibim asla kaybolmasına izin vermem. Kendi yolumuzda yaptığımız hesaplar var. Bu hesaplar belli bir süre sonra bizi oralara getirecektir. Burada bizim için hedefler başladığımız gün gibi üzerine koyarak devam ediyoruz, edeceğiz. Birey ve grup olarak önümüzdeki günlerde çok daha iyi değerlendirme şansım olacak."

"KEVİN AİLESİNDEN UZAK KALAMADIĞINI SÖYLEDİ"

"Kevin yeni transferimiz ama yarıya kadar oynama imkanı olmadı. Pazartesi kendisiyle tanıştık. Sohbet ettik. Çalışmalarını konuştuk. Kendisi 1 Ocak'a kadar programına devam edeceğini söyledi. Ben de süreyi öne çekmek için kendisiyle konuştum. Bu sabah tesise geldiğimde yan odada yalnız başına oturuyordu. Odama davet ettim. Gidiş gelişlerinin zor olduğunu ama esas problemim bu olmadığını ve ailesinden uzak kalamadığını söyledi. Fikirlerin değişebileceğini söyledim. İnsan mutlu olduğu yerde başarılı olabilir dedim. Kendisi ayrılmak istiyor. Benim çıktığım yolda yürümek istemiyorsa bu yolda olmamalı zaten. Bundan sonrasını yönetim belirleyecek.

Biz bu yarışın tam ortasındayız, sonunda nerede olacağımızı camiamızla birlikte yaşayacağız. Zorluklarımız olacak. Ufak tefek zorluklar takımların ayrılmaz parçalarıdır. Biz bu ağacı yeşertmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün ilk kez takımla birlikte tesis dışında birlikte olacağız. Biraz sonra birkaç futbolcu arkadaşımla birlikte tekerlekli sandalye basketbol takımımızı ziyaret edeceğiz. Ben ve ekibim maksimum iki haftada buradaki şartları tam olarak uyarlarız ve biz de hazır oluruz. Gece gündüz sürecek iki haftalık bir çalışmamız olacak. Takımımla birlikte, yönetimin desteği ile taraftarımızla birlikte tüm sorunları aşarız. Bu yolculukta zaman zaman sendeleriz ama düşmeyiz. Çünkü düşmeye alışık değiliz. "

"HAMZA TELEFONUMA CEVAP VERMEDİ"

"Yüzde 51 ifadesini bu çatı altında kullandım. Var olduğumuz sürece devam edecek. Şu andaki tablo ortada. ve ben herşeyi yaşadım.

Söylediğim gün Fatih Hocamı aradım bir gün sonra çok değerli vaktini ayırdı. Bana her konuda bilgi verdi yardımcı oldu. Sonra Hamza Hocayı aradım ama cevap alamadım. Yardımcısı Yıldırım Hocayı aradım ama görüşemedim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa Denizli: 'Galatasaray Her Yarışta Vardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement