Mustafa Denizli: Hangimiz Hata Yapmadık, Sabri'nin Üstüne Gitmesinler - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli: Hangimiz Hata Yapmadık, Sabri'nin Üstüne Gitmesinler

Galatasaray Teknik Direktörü, taraftarın ıslıkladığı Sabri için "Sabri'nin üstüne gitmesinler. Hangimiz hata yapmadı ki? Sabri bu camianın bir çocuğu." dedi.

04.12.2015 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 3-0'lık Bursaspor galibiyetini yayıncı kuruluş Lig TV'ye değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, tribünlerin ıslıkladığı Sabri için de ayrı bir parantez açtı.

"15-20 GÜN SONRA DAHA SAĞLIKLI KONUŞURUZ"

"Aslında değerlendirecek çok şey var. Olumsuz yönlerimizi azaltmaya çalışıyoruz." diyen Denizli, "Bu benim kulübe girişimin 7. günü. Bugün kazanamayabilirdik de... Bizim asgari 2 haftaya ihtiyacımız var. Şu ana kadar fazla bir şey yapma şansımız olmadı. Yalnızca ufak tefek değişiklikler yaptık. Daha başlangıçtayız. Şu günleri atlattıktan 15-20 gün sonra daha sağlıklı konuşuruz. Bugün övgüye değer şey mücadeleydi. Birçok final pasımız doğru adresi bulmadı. Önemli olan son bölümde tempoyu bulmaktı, bu fark yarattı. Başlangıcı görmek beni mutlu etti. Kendine güvenmeyen futbolcunun yaptığı her iş olumsuz olur." dedi.

"SABRİ'NİN ÜSTÜNE GİTMESİNLER"

Tribünlerin ıslıkladığı Sabri'ye sahip çıkan deneyimli teknik adam, "Sabri çok başarılı bir 90 dakika çıkardı. Dün kulübü memnun edecek bir anlaşma sağlandı. Sabri'ye hem oyunu için, hem de saha dışındaki hareketi nedeniyle teşekkür ediyorum. Taraftarlardan ricam, asılsız şeylerle Sabri'nin üstüne gitmesinler. Hangimiz hata yapmadı ki? Sabri bu camianın bir çocuğu..." ifadelerini kullandı.

Mustafa Denizli: Hangimiz Hata Yapmadık, Sabri\'nin Üstüne Gitmesinler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mustafa Denizli: Hangimiz Hata Yapmadık, Sabri'nin Üstüne Gitmesinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Varmı acaba: Sabri kadar caniyla kaniyla oynayan oyuncu varmi acaba.bunca sene yaptıkları ne cabuk unutuluo.dunku mactada adam nerdeyse iki asist yapmış. neyi islikliyorsunuz..sabri gerçek bi galatasaraylidir ve herkese karsi her platformda savunduğm bir TÜRK EVLADIDIR.. 8 3 Yanıtla
  • Tr: Amatör çok bilmiş yöneticilerin yeni hedefi SABRİ, Sizide gönderecek bu taraftar.. Reis yine alacak 2 4 Yanıtla
  • sevim tanyel: BU TAKIMDAN SEMİH GİTMEDEN DÜZELMEZ HERKESİN EMEĞİNİ ÇALAN SEMİH YEDİRDİĞİ UCUZ GOLLERLE TAKIMI DİBE BATIRDI DEFOOOOLLL SEEEMMMİİİHHH 2 0 Yanıtla

Advertisement