Mustafa Denizli'ye Eskişehir'de Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Mustafa Denizli'ye Eskişehir'de Coşkulu Karşılama

Mustafa Denizli'ye Eskişehir'de coşkulu karşılamaMANİSASPOR'a 5-1'lik farklı yenilginin ardından Alpay Özalan ile yollarını ayıran Eskişehirspor'un teknik direktörlük için anlaştığı Mustafa Denizli Eskişehir'de Bando EsEs'in de yer aldığı taraftarlarca coşkulu bir şekilde karşılandı.

16.02.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Denizli'ye Eskişehir'de coşkulu karşılama

MANİSASPOR'a 5-1'lik farklı yenilginin ardından Alpay Özalan ile yollarını ayıran Eskişehirspor'un teknik direktörlük için anlaştığı Mustafa Denizli Eskişehir'de Bando EsEs'in de yer aldığı taraftarlarca coşkulu bir şekilde karşılandı.

İstanbul'dan Eskişehir'e gelen Mustafa Denizli Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katıldı. Denizli'yi tesislerde Eskişehirspor kulübü Başkanı Halil Ünal, kulüp yöneticileri ile aralarında Bando EsEs'in de yer aldığı çok sayıda taraftar karşıladı. Bando EsEs, Mustafa Denizli için bestelediği şarkıyı çaldı taraftarlar da O süper Lig dedikleri, şampiyon yap Eskişehir'i, haydi kurtar bizi Mustafa Denizli. Dönelim o eski günlere. O Süper Lig dedikleri lige diye tezahüratta bulundu.

'DENİZLİ SÖZÜ BU OLSA GEREK'

İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Mustafa Denizli'nin daha önceden kendilerini söz verdiğini belirterek, Mustafa Denizli sözü bu olsa gerek. Vaktiyle ikili görüşmelerimiz olmuştu. 'Eskişehirspor'un bana ihtiyacı olduğu zaman hep takip edeceğim ve o gün sizinle olacağım' demişti. O zaman bu zaman bu zamanmış. Mustafa Denizli sözü buymuş. Onun için şahsınıza yönetim kurulu olarak, Eskişehirspor camiası olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Hoş geldiniz. Şeref verdiniz dedi.

GECİKEN BULUŞMA

Eskişehirspor ile 1+1 yıllığına anlaştığı belirtilen Mustafa Denizli de Eskişehir'in kendisi için hem teknik direktörlük hem de futbolculuk döneminde anılarla dolu bir kenti olduğunu söyledi. Denizli şöyle konuştu

Zaman zaman yaşamda geç buluşmalar diye bir kavram vardır. Belki ben ili Eskişehirspor'un buluşması geç buluşma ama sonunda buluşulmuş bir gün, bir an. Eskişehir beni futbolculuğumdan itibaren yakın ilişkide olduğum şehirlerden bir tanesi. Hem sporculuk yaşantımda hem teknik direktörlük yaşantımda Eskişehir benim için ile ilgili takımlarla ilgili anılarla dolu bir kent. Teknik direktör adamlık hayatımın görev yaptığım kulüplerinde en çok zorlandığım deplasmanlardan da bir tanesiydi. Hem insanlarından ötürü, hem ülkeye katkılarından ötürü, üniversitesiyle sanayisiyle ayrı bir ilgim oldu her zaman.

'HUZUR İÇİNDE BU KARARI VERDİM'

Eskişehir'in bir futbol kenti olduğunu ifade eden Denizli Huzur içerisinde bu kararı verdim. İnşallah bu buluşma şehir adına, kulübümüz, takımımız adına, insanlarımız adına, ben ve yönetimimiz adına hayırlı bir buluşma olur. Bu heyecanı birlikte yaşarız . Allah inşallah teknik adamlık yaşantımda kazandığım kupaların yanına bir yenisi ilave etme şansını fırsatını verir. Başarıya giden yol kolektif, birlikte olma, kalplerin, gönüllerin aynı hedef için attığı ve çalıştığı yerlerdir. Bunu hep birlikte başaracağız dedi.

'KISA SÜRE DİNLENDİM'

Kendisinin bir üre dinlendiğini belirten Denizli, Kısa bir süre dinlendim. Dinlenmek istedim. Dönüşüm için de en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Bu birliktelilik profesyonel çalışmanın dışında bir birliktelik. Çalışmanın dışında bir birliktelik. Benim verdim sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığım birliktelik. İnşallah hepimizin istekleri sezon sonunda gerçekleşmiş olur. Bu birlikteliğe bugün bir adım atık. Sezon sonunda bu adımlarımızı inşallah düşündüğümüz yere taşıyacağız diye konuştu.

ALPAY'A TEŞEKKÜR ETTİ

TFF 1'inci Lig'in zorlu bir lig olduğunu, karşılaşmalarını TRT ekranında izlediğini anlatan Mustafa Denizli, Alpay Özalan'a da Eskişehirspor'a yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Denizli şöyle devam etti

Benden evvel burada çok değerli talebem görev yaptı. Beni defalarca davet etti. Bir türlü nasip olmadı maça gelmek. Ama ayrıldığı gün kendisini aradım. Eskişehir ile herhangi bir temasım yoktu. Geçmiş olun demek için aradım ama telefonu kapalıydı. Dün telefonla konuşma fırsatı buldum. Akşam buluşacaktık ama yine telefonu kapalıydı ve buluşamadık. Ama bizim nasıl olsa ömür boyu temas içerisinde olduğumuz kardeşim. Öncelikle yaptığı hizmetlerinden dolayı sezon başından beri, getirdiği yer için de kendine şahsen teşekkür ediyorum.

YENİ BİR SERÜVEN

Eskişehir'de yeni bir serüvene başlayacağını söyleyerek, Eskişehirspor'un bundan sonraki serüvenini birlikte yaşayacağız. İçeride dışarı o heyecanı hep birlikte teneffüs edeceğiz. Geriye dönüp baktığım zaman, futbol içerisinde yaşanabilecek her şeyi yaşadım. Sevinçler üzüntüler futbol içinde ne varsa her şeyi yaşadım. Burada yenileri ilave olacak. Belki yaşamadığım bazı şeyler yaşanacaktır. Yaşamın diğer kısmına hep birlikte tanıklık edeceğiz. Sizler inandığımız için ben inandığım için bugün bu grubu burada oluşturduk. Bu yakın ilginize, taraftarın sıcak gösterisine tüm içtenliğimle, samimiyetimle teşekkür ediyorum. Sizin bu ilginize, sevginizse layık olmak için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım dedi.

Mustafa Denizli\'ye Eskişehir\'de Coşkulu Karşılama
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa Denizli'ye Eskişehir'de Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Büyükçekmece'de seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ekipler, gölde ve araçta başka birinin olup olmadığını kontrol etmek için arama çalışması yaptı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu
    22:11 İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu

    İzmir Torbalı'da bir anne kedi, yavrusunun kuyuya düşmesi üzerine miyavlayarak bina sakinlerinden yardım istedi. Kadınlar tarafından düzenlenen kurtarma operasyonunda yavru kedi kurtarıldı ve anne kedi olay yerinden bir an olsun ayrılmadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.


Advertisement