Mustafa Ilıcalı: "1 Kasım Milat Olsun" - Son Dakika
Yerel

Mustafa Ilıcalı: "1 Kasım Milat Olsun"

Mustafa Ilıcalı: "1 Kasım Milat Olsun"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçelerinde sürdürdü.

31.10.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçelerinde sürdürdü.

Hınıs, Karaçoban ve Karayazı, ilçelerini ziyaret eden Mustafa Ilıcalı, vatandaşlarla bir araya gelip 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatıp destek istedi. Ilıcalı, "Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Allah'ın izniyle istikrarımz daim olacak. AK Parti iktidarının Türkiye için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. 1 Kasım Milat olsun Milli yatırımlar, büyük projeler devam etsin" dedi.

İlçe esnafını ile görüşen Ilıcalı, esnafın görüşlerini aldı, AK Parti iktidarında esnafa yönelik iyileştirme konusunda gereken desteğin verildiğini belirtti. Her sektörde güçlü bir ekonomi için siyasi istikrar gerektiğini söyleyen, Ilıcalı, AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan esnafa yönelik vaatlerini sıraladı.

Ilıcalı "Esnafa 30 bin lira faizsiz kredi desteği. Emek yoğun sektörlerde, sembolik bir kira bedeliyle, Anahtar teslimi karşılıksız fabrika binası yapılacak. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere, proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız hibe. Sera modernizasyonu için faizsiz kredi. Seralara elektrikte, ticarethane yerine sulama suyu fiyatı uygulanacak" diye konuştu.

"Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" kampanyası başlatan Ilıcalı, ziyaret ettiği ilçelerde çocuklara oyuncaklar dağıtarak yüzlerini güldürdü. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Ilıcalı: '1 Kasım Milat Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement