Mustafa Kalaycı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Mustafa Kalaycı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Mustafa Kalaycı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin bekası açısından çok kritik olacağını söyledi.

26.05.2015 10:00  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin bekası açısından çok kritik olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, Karatay İlçe Teşkilatı yöneticileri ile beraber Karatay Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. İşveren ve işçilerle görüşen Kalaycı, sorunları dinleyerek destek istedi. Kalaycı ve beraberindekilerin bir diğer ziyaret adresi Ketenci Özel Organize Sanayi oldu. Kış aylarında yaşanan uzun süreli elektrik kesintisinin sonlandırılmasında kendilerine yardımcı olan Mustafa Kalaycı'ya teşekkür eden işadamları altyapı sorunlarının halen devam ettiğini vurguladı. Kalaycı, sorunların çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

MHP İl Başkanı Murat Çiçek, milletvekili adayları Sait Gönen ve Halil Ayhan ile beraber Akkise Yardımlaşma Derneğini de ziyaret eden Mustafa Kalaycı, dernek yöneticileri ile görüştü. Mustafa Kalaycı burada yaptığı konuşmada, seçimlerin önemine değindi. Kalaycı, "Seçimlerin ülkemize, milletimize ve Konyamıza hayırlı sonuçlar doğurmasını diliyoruz. Ülkemizin, Türk milletinin bekası açısından çok kritik bir seçim gerçekleşecek" dedi.

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneğini de ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katılan MHP Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, sivil toplum kuruluşlarının günümüzde çok önemli görevler üstlendiğini hatırlattı. Kalaycı, ASKON'u yakından takip ettiğini belirterek, işadamlarına seçim beyannamesinde yer alan vaatlerden bahsetti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Kalaycı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement