Mustafa Sandal'ın Eşi 50 bin Euroluk Alışveriş Yaptı - Son Dakika
Magazin

Mustafa Sandal'ın Eşi 50 bin Euroluk Alışveriş Yaptı

Mustafa Sandal\'ın Eşi 50 bin Euroluk Alışveriş Yaptı

Moda dünyasına giriş yapmaya hazırlanan Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal, Paris'ten 50 bin euroluk alışveriş yaptı.

15.09.2014 11:17  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda dünyasına giriş yapmaya hazırlanan Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, Paris’ten 50 bin avroluk alışveriş yaptı. Sırbistan gazetelerinde yer alan habere göre pahalı kumaşlar seçen Emina Sandal’ın bu alışverişinden eşi Mustafa Sandal’ın haberi olmadığını iddia etti.

ALIŞVERİŞİ HABERSİZ YAPTI

Sırbistan gazeteleri bugünlerde ülkenin önde gelen şarkıcılarından Emina Sandal’ın eşinden habersiz yapmış olduğu 50 bin avroluk alışverişini manşete taşıdı.

KENDİ ADINI TAŞIYAN PARFÜM ÇIKARICAK

Emina Sandal’a yakın olan bir kaynağın ağızından verilen haberde şu ifadelere yer verildi: "Emina çoğunlukla yaşamını sürdürdüğü Paris’te, üzerinde çalıştığı projede kullanabileceği bazı yaratıcı malzemeler bulur ve satın alır. Ta ki 50 bin avroya ulaşana dek… Ortaya çıkan fiyata şaşıran Emina, ürünleri geri vermeyi de düşünememiştir. Sadece harcadığı parayı Mustafa’ya nasıl açıklayacağını düşünmüştür. Yakın bir zamanda yer aldığı bir şovdan kazandığı parayla kendi özel hesabından ödeme yaparak ve faturaları gizleyerek Mustafa’nın durumdan haberdar olmamasını sağlamıştır."

Haberde şarkıcının aynı zamanda kendi adını taşıyacağı parfüm çıkaracağı da yazıldı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Mustafa Sandal'ın Eşi 50 bin Euroluk Alışveriş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GÜRKAN GÜR: VAYBEEE BİZDE ASGARİ ÜCRETLE Bİ AİLE GEÇİNDİRİYORUZ 37 2 Yanıtla iyi işte: iyi izleyin acun ile hülya avşarın saçmalıklarını 0 0 GÜRKAN: emin ol belgeselden başka bişey izlediğim yok 0 0

Advertisement