Mustafa Sarıgül, AK Partilerle Sohbet Etti - Son Dakika
Güncel

Mustafa Sarıgül, AK Partilerle Sohbet Etti

Mustafa Sarıgül, AK Partilerle Sohbet Etti

30 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, Büyükada'da AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret etti.

06.03.2014 14:31  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partililer tarafından karşılanan Sarıgül, adada bulunan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek, partililerle sohbet etti. Sarıgül, otobüsünde çalınan seçim şarkısını susturarak, partililerden demokrasi gereği saygılı olmalarını istedi.

ADA HALKINA PROJELERİNİ ANLATTI

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Büyükada'da esnafı ziyaret etti. Balıkçılar ve bir grup partili tarafından teknelerle karşılanan Sarıgül, ada halkına projelerini anlatarak, destek istedi.

"ŞİŞLİ DEMEK ADALAR DEMEKTİR"

Adalar'ın farklı kültürleri yıllardır ayrım yapmadan yaşattığını belirten Mustafa Sarıgül, "Dünyanın en güzel noktasını konuşuyoruz. Paris'te Monaco'su varsa İstanbul'un da Adalar'ı var. Adalarda bismillah diyerek şu sözü veriyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi her gün Adalar'dadır. Adalar benim için önemli. Şişli demek, Adalar demektir. Adalar'da dil, din, mezhep farkı gözetmemiz söz konusu değildir. Adalar'da bize oy vermedin dememiz söz konusu bile değil. Adalar'da cem evlerimize, İslam dünyasından gelen bir arkadaşınız olarak camilere destek verirken, sinagog ve kiliseleri muhteşem bir yapıya taşıyacağım" dedi.

"KOLTUKLARIN GÖZÜ ÇIKSIN, BU KOLTUKLARDA NE VAR?"

Koltuk sevdası olmadığını dile getiren Sarıgül, "Adalar sadece İstanbul'un değil demokratik dünyanın gözbebeği. AK Parti adayı sevgili kardeşimize başarılar diliyorum. Bu mücadele koltuk mücadelesi değil, demokratik ve özgür Türkiye Cumhuriyeti mücadelesi. Adalar da seçim kampanyasının çok demokratik geçmesini talep ediyorum. Bu koltukların gözü çıksın, bu koltuklarda ne var?" şeklinde konuştu.

"ADALAR'A ULAŞIM YARIM SAATTE OLACAK"

Adalar'a ulaşımın zor olduğunu ifade eden CHP Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Adalar ile ilgili ulaşım projelerini açıkladı.

"Adalar'ımız yazın nasıl cıvıl cıvılsa kışın da öyle olacak" diyen Sarıgül, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak kışın adalarımızı gezdirmek için binlerce vatandaşı Adalar'ı götüreceğiz. Adalar'ın ulaşımını çok daha rahat bir ortamda sağlayacağım. 1 saatte değil, yarım saate bir Adalar'ımıza ulaşacak sistemi burada kuracağız" dedi.

"AHIRLARIN BAKIMI ÖZEL OLARAK YAPILACAK"

Faytonların onarım ve bakımlarını yapacaklarını ifade eden Mustafa Sarıgül, "Faytonlarımız güzelliktir, özgürlüktür, demokrasidir. Faytonlarımızın bıraktığı dışkıları yıllar önce etrafı dağlık, ortası bağlık, rüzgarı sert, delikanlısının mert olduğu yerde o faytonların dışkılarıyla tezek yapan birisi olarak buradayım ben. Adalar Belediyesi imkanlarıyla bunları yapmazsınız. Bu adadan yukarıyı çıkan teyzemiz varsa onu ücretsiz olarak bırakıp, aşağıya dönecekler" şeklinde konuştu.

Faytoncuları İstanbul'a davet ederek, faytoncuların sorunlarını konuşmak istediğini vurgulayan Mustafa Sarıgül, "Bu meydanda aklınıza gelmesin ki Sarıgül oy için konuşuyor. Sarıgül'ün yolu uzun, yapamayacağı şeye söz vermez. Faytonları bulunduğu ahırlara özel olarak bakacağım. Bir tek kuruş kardeşlerimden almadan ve hemen ben projelerimi Çarşamba onlarla konuşacağım" diye konuştu.

"KOÇ LİSESİ'NDE NE VARSA ADALAR OKULLARINDA DA O OLACAK"

Adalar'ı hak ettiği yere getireceklerini ifade eden Mustafa Sarıgül, şunları söyledi; "Adalar'da yıkılıp yapılmayan okul kalmayacak. Koç Lisesi'nde ne varsa Adalardaki devlet okullarımızda da o olacak. Bazı tarihi binalar adeta ağlıyorlar. Adalar'daki bütün binaların sponsorlarını ben bulacağım. Bir sene içerisinde Adalar'daki yerlerin fiyatları alabildiğine hak ettiği noktaya gelecek."

Balıkçılarla ilgili projeleri olduğunu belirten Sarıgül, "Balıkçılarımız adaya giderken çok mütevazı ölçüler içinde bizi karşılayan balıkçılarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Marinayı geliştireceğiz. Balıklardan hiçbir ücret almayacağız. Balıkçılarımızın sorunlarını yıllardan beri yaşayan bir arkadaşınız olarak balıkçıların yüzünü daha da güldüreceğiz" dedi.

SARIGÜL, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN RİZE MİTİNGİNİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rize mitingini değerlendiren Mustafa Sarıgül, "Genel başkanımız Rize'ye gittiği zaman oraya demokrasi dışı olaylar yaşandı. Bizim örfümüzde, töremiz sizin rakibiniz olabilir. Mahallenize, ilinize geliyorsa nezaketinize göre karşılamanız lazım. Sayın başbakanın heyecanını anlıyorum. 30 Mart akşamı İstanbul'un başkanının kim olduğu belli olacak. Kırmızı gül, sarı gül belli. 30 Mart akşamı kimin mor gül olacağı belli olacak" diye konuştu.

SARIGÜL, AK PARTİLİLERİ ZİYARET ETTİ

Konuşmasının ardından esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'na uğramayı da ihmal etmedi. Burada partililerle bir süre sohbet eden Sarıgül, daha sonra otobüsünde çalan seçim şarkısının susturulmasını istedi. Sarıgül, demokrasi gereği saygılı olmak zorunluluğu olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: "Aynı şekilde yarın AK Parti'nin bir adayı geldiği zaman onlar da aynı nezaketi bize gösterecek. Demokrasi kavga etmek demek değil. Demokrasi düşmanlık diye bir şey yok. Buradan geçerken gelen müzikler, ayrıldıktan sonra başka müzik çalabilirsin. AK Parti'nin önünden geçerken hepinizden rica ediyorum seçimler gelir geçer."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mustafa Sarıgül, AK Partilerle Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • İZMİRDENNN: SAKIN AMA SAKIN BU SARIGÜL DENEN ADAMA GÜVENMEYİN... 37 98 Yanıtla
  • onur: MHP'liyim ama oyum Sarigül'e. 48 18 Yanıtla chp mhp mismis: chp mhp diye bise mi var siz isbirlikcisiniz kafa tasi bir sizin tek hedefiniz var erdogani devirmek ESEKLE bile itifak yaparsiniz 0 0
  • HACK-C5: SARILGÜLÜN SİYASİ HAYATTI 30 MART SABAHI İLE SON BULACAKTIR.. ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN MUM ÇOCUĞU 11 31 Yanıtla
  • iradeni kiralama dik dur: mistoooo az kaldi sabret cok sanslisin 30 mart aksami valizi topla 31 mart'ta yallah arkana bakmadan kaybol 22 19 Yanıtla
  • mt: butabiki baktı gördü iftira karalama millet yutmayınca göt üstü oturdu yıkında çarkcı kamalde oturur demiri suvumaya başladı ama herşeye rağmen dorusu budur doğruya doğru. 14 12 Yanıtla
  • İNŞALLAH: İKİ YÜZLÜ MÜ DEĞİLMİ BİLMEM,İNŞALLAH BU ZİYARETİNİ HALİSANE YAPMIŞTIR. 22 2 Yanıtla
  • BİR DOST: DEMOKRASİDE YIRMIH VARMI YIRMIH..? 5 4 Yanıtla
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement