Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil Kaybetti Oğulları Kazandı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil Kaybetti Oğulları Kazandı

Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil Kaybetti Oğulları Kazandı

İstanbul adayı Mustafa Sarıgül ve Beyoğlu adayı Aylin Kotil CHP'den girdikleri seçimi kaybettiler. Çocukları Emir Sarıgül, Şişli Meclis üyesi oldu.

31.03.2014 08:12  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçimde ilginç bir olay Sarıgül ailesinde yaşandı. Mustafa Sarıgül, büyükşehirden başkan adaylığını koyarken eski eşi Aylin Kotil ise Beyoğlu Belediye Başakanlığı için yarıştı. Sarıgül'ün büyük oğlu Emir Sargül ise Şişli CHP Belediye Mecis üyesi adayı oldu.3 adaydan sadece Emir Sarıgül seçilmeyi başardı. Annesinin ve babasının seçim çalışmalarına destek veren Ömer Sarıgül'ün seçimlerde sadece abisi kazanmış oldu.

TOPBAŞ SARIGÜL'Ü GERİDE BIRAKTI

İstanbul'da seçimi Mustafa Sarıgül'ün rakibi AK Parti adayı Kadir Topbaş kazandı. CHP adayı Mustafa Sarıgül'e üstünlük sağlayan Topbaş gece yarısından sonra yaptığı konuşmada "AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Topbaş, "Bir demokrasi yarışını daha geride bıraktık. Kazanan demokrasi, kazanan İstanbul, kazanan Türkiye... Hayırlı olsun" dedi.

AYLİN KOTİL BEYOĞLU'NDA KAYBETTİ

Kotil'in aday olduğu Beyoğlu'nda AK Parti'nin adayı Ahmet Misbah Demircan oyların yüzde 49.61'ini alarak Kotil'i geride bıraktı. Aylin Kotil ise yüzde 33.22 ile kaybetti.

AİLEDEN TEK KAZANAN EMİR SARIGÜL

Babası Mustafa Sarıgül İstanbul'u annesi Aylin Kotil Beyoğlu'nu kaybeden Emir Sarıgül ailelerinden 3 kişinin girdiği seçimlerde kazanan tek isim oldu. Şişli CHP Belediye Mecis üyesi adayı olan Emir Sarıgül Meclis'e seçilmeye başladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil Kaybetti Oğulları Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • mardinli: cemeat chp mhp el ele verip çıkıp bir balkon konuşması yaparmı yapması gerekir 59 8 Yanıtla
  • BİLİR-KİŞİ: 3-5 ÇAPULCU DEDİK OKADAR BİLE YOKMUŞLAR ZAVALLILAR MAHVOLDULAR. kemal ÇİK SESİ ÇIKMAZ ARTIK HIRSIZIN PİRİ. ÖLENE KADAR AK PARTİ. 39 20 Yanıtla BİLİR-KİŞİ: YAZIMI BEĞENMEYENLERE SÖYLÜYORUM.........TERS Mİ GELDİ HA:)))))))DANDİK CHP LİLER SİZİ. 0 0
  • GF: CUMHURBAŞKANLIĞIN hayırlı olsun sayın BAŞBAKANIM 39 13 Yanıtla
  • A K: la hiç cevap yazanda yok tatile çıkmış 25 4 Yanıtla
  • Kerim Ademoglu: kaybeden sadece chp değil, kaybeden, koç, aydın doğan, israil, bedduacı , devleti ele geçirmeye çalışan, ele geçirmek için, geminin batmasını dahi mübah gören pensilvanyalı, Ama Sayın Başbakanın bir eksiği var, Merhametli oluşu, Allah vergisi, şahsına, ailesine onca iftira edepsizliklere, cevap vermeyen, kin tutmayan, ama milletine, islam alemine uzanan kirli ellere karşı son derece zalim , dünya lideri, yolun açık, ömrün bereketli olsun 24 5 Yanıtla
  • KAYAADAM: OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NE HAS OLDU SENDEN BAŞKAN OLMAZ SARIGÜL 23 4 Yanıtla
  • olmadı baştan: Bir başka ülkede 4 bakanın oğlu hakkında savcılık soruşturması var dense, hükümet düşerdi. Başka bir ülkede dış işleri dinlense biz nasıl buna izin verdik der birileri istifa ederdi. Bir ülkede başbakan dinleniyorsa o ülkede içişleri bakanı, MİT müşteşarı, emniyet müdürü dakkasında giderdi. Suçlamaların doğrusu yanlışı önemli değil. Bu durumda olmak bile bir gösterge olmalı. eh ülkemdeki güzel insanar taraftar olarak tuttukları partiye koşulsuz destek verdiler , yapacak fazla birşey yok. Birgün ak koyun kara koyun ortaya çıkar nasıl olsa. 18 9 Yanıtla
  • SERDAR: MUSTAFA SARIGÜL KEMAL KILIÇTAROGLUNDAN FAZLA OY ALDI İSTANBULDA CHP NİN GENEL BAŞKANI OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM 19 4 Yanıtla mslm: Bi yürüyün gidin sizin zihniyetinizin ben... hayatımda chp ye oy vermemiştim vermem diyordum verdim sırf sonuç değişsin diye yine olmadı neymiş sargül chpnin başına geçsin.Eee ona bakarsan topbaşta tayyipin aldığı oydan çok çok fazla oy aldı kimse akp nin başına geçsin demiyor.Bahane bulmaya gerek yok chp türkiye partisi olamıyor müze partisi olarak kapatılmalı adam gibi sosyalist bir muhalefet partisi kurulmalı. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement