Seyidoğlu Baklavaları'nın Sahibi Mustafa Seyidoğlu, Gözaltında - Son Dakika
Ekonomi

Seyidoğlu Baklavaları'nın Sahibi Mustafa Seyidoğlu, Gözaltında

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları'nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltında. Ünlü iş adamının mal varlığına da tedbir kondu.

10.09.2016 08:04  Güncelleme: 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, iş dünyasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dün yeni bir gelişme daha yaşandı. FETÖ'ye finansal destek iddiasıyla Seyidoğlu Baklavaları'nın sahibi Mustafa Seyidoğlu gözaltına alındı.

MAL VARLIĞINA TEDBİR KARARI

Savcılık kararıyla ünlü iş adamının mal varlığına tedbir kararı konuldu. 1950 yılında Gaziantep'ten İstanbul'a göç eden Habeş Seyidoğlu tarafından kurulan 1952'den sonra mağazalaşmaya başlayan Seyidoğlu'nun Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde de fabrikası bulunuyor.

GÜLLÜ İÇİN İTİRAZ

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen TUSKON Başkan Yardımcısı Rana Tezcan Açıkgöz ve Nejat Güllü'nün de aralarında bulunduğu 38 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etti.

Soruşturmayı yürüten savcılık, "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hakimliğe sevk ettiği ancak adli kontrol şartıyla serbest kalan 38 şüpheli için hakimliğe itiraz dilekçesi gönderdi. Şüphelilerin, tekrar tutuklanmaları istendi. (Kaynak: Sabah)

Seyidoğlu Baklavaları\'nın Sahibi Mustafa Seyidoğlu, Gözaltında

Son Dakika Ekonomi Seyidoğlu Baklavaları'nın Sahibi Mustafa Seyidoğlu, Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement