Mustafa Varank'ın Ağabeyi'nin Cenazesinde Yaşlı Bir Kadın Bayıldı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Varank'ın Ağabeyi'nin Cenazesinde Yaşlı Bir Kadın Bayıldı

Mustafa Varank\'ın Ağabeyi\'nin Cenazesinde Yaşlı Bir Kadın Bayıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank'ın darbeciler tarafından şehit edilen ağabeyinin cenazesinde yaşlı bir kadın baygınlık geçirdi.

17.07.2016 17:16  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın da bulunduğu ve darbe girişiminde bulunan askerler tarafından öldürülen 6 vatandaş bugün son yolculuklarına uğurlandı.

NEVZAT YALÇINTAŞIN DA CENAZESİ ORADAYDI

Ömer Cankadan , İbrahim Yılmaz, Erkan Pala, Halil Kalkancı, Yunus Emre Ecer, ve İlhan Varank'ın Türk Bayrağına sarılı tabutları yan yana konuldu. Dün hayatını kaybeden AK Parti kurucularından Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ın da cenazesi Fatih Camii'ndeydi.

YAŞLI BİR KADIN BAYGINLIK GEÇİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Alimler Birliği Başkanı Yusuf El-Kardavi gibi isimler cenazeye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank taziyeleri kabul etti. Prof.Dr. İlhan Varank'ın oğlu Yusuf Varank babasının tabutunun başından hiç ayrılmadı. Cenaze sırasında yaşlı bir kadın baygınlık geçirdi.

Son Dakika Güncel Mustafa Varank'ın Ağabeyi'nin Cenazesinde Yaşlı Bir Kadın Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement