Mustafa Varank'tan Ahmet Hakan Saldırısına Göndermeli Açıklama - Son Dakika
Güncel

Mustafa Varank'tan Ahmet Hakan Saldırısına Göndermeli Açıklama

Erdoğan'ın Başdanışmanı Varank, Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasıyla ilgili iki bakan Yıldız ve Bozdağ'a yapılan saldırıları hatırlatıp "duyarlılık" mesajı verdi.

01.10.2015 11:05  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasını değerlendirdi. Mustafa Varank, eski bakanlar Bekir Bozdağ ve Taner Yıldıza yapılan saldırıları hatırlatıp "Keşke her saldırya aynı duyarlılık olsa! İşte o zaman vandallar cesaret bulamaz." mesajı verdi.

2 SALDIRIYI HATIRLATTI

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Mustafa Varank, daha önce eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik yumruklu saldırıları hatırlattı.

"KEŞK HER SALDIRIYI..."

Varank, söz konusu saldırıların fotoğraflı haberlerini paylaştı ve altına "Saldırı ve şiddet mazur görülemez! Keşke her saldırıya aynı duyarlılıkla yaklaşılsa o zaman vandallar cesaret bulamaz" notunu düştü.

"SADECE İKİ YÜZLÜLÜK"

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığı bir açıklamanın videosunu da paylaşan Varank, "Keşke her saldırıya aynı duyarlılıkla yaklaşılsa o zaman vandallar cesaret bulamaz. Bu tehdit ve kabadayılığa tek laf etmemiş olanlar boşuna basın özgürlüğü falan demesin. Yaptıkları sadece ikiyüzlülük" yorumunu yaptı.






Mustafa Varank\'tan Ahmet Hakan Saldırısına Göndermeli Açıklama
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mustafa Varank'tan Ahmet Hakan Saldırısına Göndermeli Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • dobra dobra: Kimse kimseyi kaşımaz durup dururken demekki kaşınmış kaşımışlar 4 7 Yanıtla
  • turkey: inadına ak parti 2 8 Yanıtla
  • zaza: yai bu Adam nediyor onlrada ypilmis normalm demek isiyor kinamasi gerekirken gecmisten bahs ediyor 3 4 Yanıtla
  • Mehmet: Bu gibi durumlarda Devletin ve devlet adamlığının görevi, ona da buna da yapılmıştı diyerek kutuplaşmayı körüklemek değil, her kim yapmış olursa olsun suçluların bulunup cezalandırılmasını sağlamaktır. 5 2 Yanıtla
  • allahın korudugu kul: sıddetle dalga gecen AKP lı kısılerın ınsanlıkdan nasıbını almamıs yaratıklar gıbı ulkenın soz sahıbı yurttasları olmasını saglayan annelere bırdaha dusun oy zamanını demak ıstıyorum AKP YE OY VERENLERIN YUZDE ALTMISI KADINDIR NE YAZIKKI 2 4 Yanıtla
  • erzurum: yakında türkiyede allaha kimse inanmayacak kimhastalasa sebebi saray diyecek kimin canını allah alsa yaray diyecek busaray nekadar etkiyapdı buhalkın üzerinde birgün güngelir hepinizi fıransız abd devleti israildevleti teslim alır ozaman yarayın kıymetini annarsız ayıpdır kimselerin duygularıyla oynamayın kendi işinizebakın 1 5 Yanıtla TO: ERZURUMLU OLARAK ERZURUM -DAN- UTANIYORUM 2 1
  • dobra dobra: Haketmiş iyi yapmışlar az bile 2 2 Yanıtla
  • zaza: Yok arkadas yok , bunlar mafya ? Partıcı degil 0 3 Yanıtla
  • cetin: YORUMCULARA BAK. ÜLKEYİ ANLA. :) 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement