Mustafa Yenipazar AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Mustafa Yenipazar AK Parti'den Aday Adayı

Mustafa Yenipazar AK Parti\'den Aday Adayı

AK Parti eski il başkanlarından Mustafa Yenipazar, yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.

30.10.2013 13:54  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti eski il başkanlarından Mustafa Yenipazar, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Yenipazar, AK Parti'nin Kütahya'da oy oranının yüzde 65'ler seviyesinde olmasına rağmen vatandaşların büyük bir kısmının hizmetlerden memnun olmadığını kaydetti.

"Bugüne kadar AK Parti belediyeciliği ile buluşamamış ve tanışamamış Kütahya'yı, bu anlayışla buluşturmak ve tanıştırmaktır" diyen Yenipazar, "Yaklaşmakta olan yeni bir yerel seçimin arifesindeyiz ve partimizde aday adaylık süreci devam etmekte. Millete hizmeti, hedefine koymuş olan AK Parti de, bu dönem bendenizde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu sizlerin önünde ilan ediyorum.Partimiz bünyesinde siyaset yapan bir kardeşiniz olarak ben biliyorum ki bir süredir Kütahya Belediyesinde yanlış giden bir şeyler var. Halktan uzaklaşmış ve haklı taleplere kulak asmayan bir anlayışla belediyecilik yapılır olmuş. İşte bu durumun AK Parti'ye ve en başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a yakışmadığı çok açıktır. Bizim düsturumuz milletin efendisi değil milletin hizmetkarı olarak siyaset yapmaktır. Çünkü bize öğretilen ' Halka hizmet Hakka Hizmettir', 'Milletin önünde eğilen Hakkın nezdinde yücelir' düsturlarıdır.

Bugün Türkiye 5 milyar dolar seviyelerinde dünya çapında dev projeleri hayata geçirir duruma gelmiştir. Dün imkansızmış gibi gözüken bir çok şey bugün gerçek olmuştur ve Türkiye bambaşka bir görüntüye bürünmüştür. Ne demiş büyüklerimiz 'Öyle işler yap ki düşmanın bile sana hayran kalsın'. Söz budur arkasından gidile. Peki kardeşlerim neden Kütahya yerelde böyle bir görüntü ortaya koyamamaktadır. Neden oy oranımız yüzde 65 olmasına rağmen hemşerilerimizin büyük bir çoğunluğu yapılan hizmetlerden memnun değildir ve yetersiz görmektedir. Sorgulanması gereken gerçek budur. Biz bunu sorgulayıp bunu eleştirmiş ve yanlış giden bu rotaya dur demiş ve neticede de geçmişte bedeli ödemişiz. Bugün bu gerçeklerle tüm Kütahya karşı karşıya gelmiş durumdadır.İşte bu sebepledir ki bugün karşınızdayız ve bu gerçekleri açıkça itiraf ederek yeni bir dönemi başlatmak için bu zorlu sürece girmeyi göze almış durumdayız. Ümacımız, bugüne kadar AK Parti belediyeciliği ile buluşamamış ve tanışamamış Kütahya'yı, bu anlayışla buluşturmak ve tanıştırmaktır.Dinamik, genç ve zımba gibi ekibimizle hizmete talibiz diyoruz. Bu şehrin çocuklarıyız. Bu şehrin kaldırımlarını adımlayarak ve bu şehrin sokaklarında koşarak büyüdük. Hemen her mahallesinde evine misafir olacağımız onlarca dostumuz her sokağında adım izimiz var. Biz bu şehri tanıyor ve sorunlarını biliyoruz.Size sözümüz olsun ki bu şehrin sorunlarını çözeceğiz ve Kütahya'yı Kütahyalının içinde yaşamaktan mutlu olacağı bir şehir haline getireceğiz.Bakın iddialı konuşuyorum, bizden sonra Kütahyalı başka şehirlere bakıp gıpta etmeyecek. Gittiği şehirlerde Kütahya'yı överek anlatacak ve evine çağırır gibi şehrine davet edecek. Gittiği her şehir için 'Bu şehrin en güzel tarafı Kütahya'ma geri dönmekti diyecek'. Çok mu iddialı? Evet. Çünkü bizde çok iddialıyız arkadaşlar. Önümüzde Başbakanımız var. Bizim hedeflerimiz onun şanına yakışır hedefler olmalı. Nasıl O akıl almaz enerjisi ile hepimizi şaşırtıyorsa işte bugün burada iddia ediyorum bizlerde O'nun talebeleri olarak sizleri şaşırtmayı hedefliyoruz. Daha az uyuyarak ibadet bilinci içerisinde sizlere hizmet edeceğiz. Nasıl liderimiz 'Ben halkımla buluşunca dinleniyorum sizde öyle yapın' diyorsa, evet bizde öyle yapacak ve yorulduğumuzda sizlerle buluşacak ve sizlerden güç alacağız" diye konuştu.

"İNANMAK BAŞARMANIN YARISI"

İnanarak yola çıktıklarını dile getiren Mustafa Yenipazar, "Sözümüz olsun bizden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Dün dünde kalacak artık birlikte yeni şeyler söyleyip yeni bir Kütahya inşa edeceğimiz bir dönem başlayacak.İnanmak başarmanın yarısı imiş. Bizlerde inanıyoruz. İnanarak yola çıkıyoruz.

Sizlerde bize inanın ve hep birlikte başaralım.Amacımız kimseyi suçlamak değil amacımız hep birlikte daha güzel bir Kütahya için çalışmak. Biz kendimize inanıyoruz sizde kendinize inanın, bize güvenin ve gelin hep birlikte içinde yaşamaktan mutlu olacağımız Kütahya'mızı inşa edelim" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA YENİPAZAR'IN BİYOGRAFİSİ

"1970 Yılında Kütahya'da doğdu.Babası işçi, annesi ev hanımı olan 4 çocuklu bir ailenin 3. çocuğu olarak dünyaya geldi.İlk ve Orta Öğrenimini Kütahya'da tamamladı.Kütahya Teknik Lisesinden sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi.Okul hayatını tamamladıktan sonra 1994 yılında özel bir sektörde yönetici olarak iş hayatına başladı.Askerliğini Asteğmen olarak 1997 yılında tamamladı. 2001 yılında kurdukları Isıtma, soğutma, güneş enerjisi ve doğalgaz tesisatı alanlarında proje ve yapım işleri konusunda faaliyet gösteren şirketle halen iş hayatını devam ettirmektedir.Evi ve iki çocuk babasıdır.

AK Parti 1.Olağan Kongresinden sonra AK Parti ailesi içinde İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı. AK Parti'de İl Arge Başkanlığı, İl siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu." - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Yenipazar AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement