Mustafa Yıldızdoğan'dan Bahçeli'ye Özel Türkü - Son Dakika
Politika

Mustafa Yıldızdoğan'dan Bahçeli'ye Özel Türkü

Türkücü Mustafa Yıldızdoğan'ın Bahçeli'ye yazdığı türküde "Aşka vakit bulamadı, birken iki olamadı, baba sözü duyamadı, vay benim benim abim" sözleri yer alıyor.

13.11.2014 10:16  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkücü kimliğiyle tanınan türkücü Mustafa Yıldızdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için şarkı yazdı. Yıldızdoğan'ın şarkı sözlerinde Bahçeli'nin siyasi kariyeri ve idealleri uğruna evlilik yapamamasına vurgu yapılıyor.

BAHÇELİ'YE 'ABİM' DİYE SESLENİYOR

10 Kasım'da video paylaşım sitesinde paylaşılan şarkının sözlerinde Yıldızdoğan, Bahçeli'ye 'abim' diye sesleniyor.

İşte Yıldızdoğan'ın Bahçeli'ye yazdığı türkünün sözleri;

Aşka vakit bulamadı,

Birken iki olamadı

Baba sözü duyamadı

Vay benim benim abim


Kral adamdı tacı yok

Derde derman ilacı yok

Bir dikili ağacı yok

Vay benim benim abim


Onuruydu tek serveti

Çoktan ödedi diyeti

Yenecekti cehaleti

Vay benim benim abim


Gönlünce murad almamış

Kimseye borçlu olmamış

Saçında siyah kalmamış

Vay benim benim abim


Rehberleri Kur'an idi

Mazlumlara yaran idi

Derdi büyük turan idi

Vay benim benim abim


Tek başına bu şehirde

Elde tesbih hep zikirde

Dün neyse aynı fikirde

Vay benim benim Abim.

Mustafa Yıldızdoğan\'dan Bahçeli\'ye Özel Türkü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Mustafa Yıldızdoğan'dan Bahçeli'ye Özel Türkü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • yozgatlı: bahçeli gitsin yerine daha aktif birisigelsin vatandaş bu adama oy vermiyor işte. sihirli çubuğu da belemeye zaman yok. bu seçimde mhp ye oy vermedim içim hala sızlıyo. 3 75 Yanıtla
  • mete: number one. . . yakışır!! Devletin başına, Devlet yakışır. . 26 4 Yanıtla
  • omer: Bi dikili agaci yok diyor ulkeyi nasil yunetir kendine bi hayri yok bu adamin 4 23 Yanıtla
  • VATANDAŞ: BAHÇELİ PASİF AMA TERTEMİ SİYASETÇİ. HİÇ Bİ PİSLİĞE ADI BULAŞMAMIZ. MHP Lİ DEĞİLİM AMA YOLU AÇIK OLSUN 24 2 Yanıtla
  • milliyetçi: ALLAHINA kurban GELİYOR BÜYÜK TURAN ! 16 8 Yanıtla
  • mehmet: Nekadar seviyesiz yorumlar yapılıyor cehalet bitiriyor saygısız toplum olduk bütün haberlerin yorumlarını okuyorum bos bos bunlarda oy kullaniyor 14 2 Yanıtla
  • bu vatan bizim: bere ülküsüne davasına sahip çıkmayan sözüm ona vatan millet sevdalıları hep kaçtınız devlet beyi yanlız bıraktınız sizin konuşmaya hakkınız yok devlet bey bireydir sevmsys bilirsin eger gerçek ülküçü isen davana sahip çıkar oy verirsin tamammı benim gardaşlarım bu arada çiğer parem mustafa gardaş agzına diline gönlüne sağlık 13 2 Yanıtla
  • Mehmet Emir: 25 yıldır var bu adam sevgili karslı :) ayrıca türk kürt gibi bir problem 10 yıldır iktidar döneminde var. Şahsen şahidim kürdüde konserine gidiyor türküde sağıda solcusuda herkesin takdirini kazanan bir adam kısacası. 10 4 Yanıtla
  • Ankara Valisi Vasip Şahin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu
    13:23 Ankara Valisi Vasip Şahin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu

    Ankara Valisi Vasip Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyetle bir araya geldi. Vali Şahin, ziyarette kendisini ziyarete gelen öğretmen ve öğrencileri makamında ağırladı ve makam koltuğunu İlsu Özge Baran'a devretti. Vali Şahin, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    13:08 Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şehit ailelerini ziyaret etti. Çiftçi, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek desteklerini sürdürdü. Şehitlerin ailelerine her zaman yanlarında olduklarını belirten Çiftçi, şehitlerimizin makamlarının yüce, mekanlarının cennet olduğunu ifade etti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda ziyaretlerde bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda ziyaretlerde bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç, KAYMEK Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti. İlçe esnafını ziyaret eden Büyükkılıç, park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.

  • Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vatandaşları Makamında Ağırlıyor
    13:02 Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vatandaşları Makamında Ağırlıyor

    Şehzadeler ilçesinin yeni belediye başkanı Gülşah Durbay, vatandaşların beklenti ve taleplerini doğrudan dinlemek için onları belediyede ağırlıyor. Halkın sorunlarını, önerilerini ve isteklerini yakından takip eden Durbay, şehrin gelişimine ve refahına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için fikir alışverişleri yapıyor.


Advertisement