Mustafakemalpaşa'da Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor - Son Dakika
Yerel

Mustafakemalpaşa'da Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Mustafakemalpaşa\'da Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe’yi ziyaret etti.

13.08.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'yi ziyaret etti.

Başkan Kurtulan, temmuz ayında Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine tayin olan Mesut Efe'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Nezaket ziyaretinde konuşan Kurtulan, Efe'ye yeni görevinde başarılar dilerken, kurumlar arasındaki güçlü iş birliğinin bu dönemde de süreceğini söyledi. Mustafakemalpaşa'daki elektrik enerji hatlarını yer altına alma çalışmalarının etaplar halinde devam edeceğini belirten Kurtulan, "İki kurumun kolektif çalışması sonucu görüntü kirliliğine sebep olan beton direkler ve teller tarih olacak. Aşamalı bir şekilde sürdüreceğimiz çalışmalarla Mustafakemalpaşa'nın bütün cadde ve sokaklarındaki elektrik hatlarını en kısa sürede yer altına almak istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Efe, bundan sonraki süreçte belediyelerle iletişimin çok daha önemseneceğini, bunun için sık sık fikir toplantıların yapılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Kurtulan, UEDAŞ'ın çalışmaları ve Mustafakemalpaşa'ya dönük enerji yatırımlarının konuşulduğu ziyarette Mesut Efe'ye Suuçtu Şelalesi'nin tablosunu hediye etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafakemalpaşa'da Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement