Mustafakemalpaşa Myo'yu Seçen Başarılı Öğrencilere Burs - Son Dakika
Yerel

Mustafakemalpaşa Myo'yu Seçen Başarılı Öğrencilere Burs

Mustafakemalpaşa Myo\'yu Seçen Başarılı Öğrencilere Burs

Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu’nda üç programın ilk beşine yerleşen öğrencilere Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından aylık 400 liralık burs verilecek.

12.02.2016 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda üç programın ilk beşine yerleşen öğrencilere Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından aylık 400 liralık burs verilecek.

Uludağ Üniversitesi'ne, öğrenci bursları için kamu ve özel kurumlardan büyük destek geliyor. En başarılı ilk 5 öğrenciye verilecek burs için Mustafakemalpaşa OSB ile Uludağ Üniversitesi arasında protokol imzalandı. İlçesindeki meslek yüksekokulunun Elektrik (ikinci öğretim), Makine (ikinci öğretim), Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programını seçen başarılı öğrencilere burs vermeyi taahhüt etti. Rektörlük makamında gerçekleşen protokol törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Çakmak, Mustafakemalpaşa OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir katıldı.

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir, "Uludağ Üniversitesi yönetimini, öğrencilerin daha verimli çalışmasını sağlamak için sergilediği özveriden dolayı takdir ediyorum. Her şey insan kaynağına bağlı, Organize Sanayi Bölgesi olarak Mustafakemalpaşa'da yaşayan insanların verimli olması bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise, Mustafakemalpaşa OSB'ye, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'ndaki üç bölümün ilk beşine yerleşecek öğrencilere vermiş oldukları burs desteğinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Ulcay "Bu uzun vadede Mustafakemalpaşa'ya yapılan bir hizmettir. Çünkü burs verilen bölümleri seçme oranı verilmeyen bölümlere göre daha yüksek olur. Dolayısıyla Mustafakemalpaşa'da okuyacak öğrencilerin niteliklerinin artırılmasına yönelik önemli bir çalışma" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafakemalpaşa Myo'yu Seçen Başarılı Öğrencilere Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement