Alanya'da Müşteri Kavgası: 4 Yaralı, 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Müşteri Kavgası: 4 Yaralı, 6 Gözaltı

Alanya\'da Müşteri Kavgası: 4 Yaralı, 6 Gözaltı

Antalya'da butik işleten akrabalar arasında "turist müşteri" için çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

04.04.2014 15:33  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya ilçesinin Güllerpınarı Mahallesi Keykubat Bulvarı, butik işleten akrabalar arasında "turist müşteri" için çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili biri kadın 6 kişi de gözaltına alındı.

BAŞKA MAĞAZADA İŞE BAŞLADI

Olay, Güllerpınarı Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir süre önce akrabaları Mahmut O., Abdullah O., Ahmet O., Abdulkadir O. ve Ramazan O.'ya ait giyim mağazasından ayrılan Mehmet O., aynı cadde üzerinde bir başka giyim mağazasında işe başladı.

MÜŞTERİ ÇALDI İDDİASI

Mehmet O., yolda gördüğü iki turisti çevirerek yeni girdiği mağazada satış yapmak için götürmek istediği sırada Mahmut O., Abdullah O., Ahmet O., Abdulkadir O. ve Ramazan O., Mehmet O.'yu müşterilerini çaldığı gerekçesiyle uyardı.

KAVGA ÇIKTI

Tartışma çıkması üzerine olaya Mehmet O.'nun babası Cemal O., kardeşi Hayrettin O. ve annesi Besne O da karıştı. Kavgada, Hayrettin O. ve Cemal O., Mahmut O.'yu sol bacağından bıçakladı. Yaralanan Mahmut O., üzerinde bulunan ruhsatsız silahı ile Hayrettin O.'yu sağ göğsünden Cemal O.'yu sağ bacağından vurarak yaraladı.

YATTIĞI YERDE BIÇAKLANDI

Abdullah O da, aldığı kurşunla yaralanan Hayrettin O.'yu yerde yattığı sırada bıçaklayarak bir kez daha yaraladı. Mehmet O arbede sırasında başına aldığı sopa darbeleriyle baygınlık geçirdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Cemal O., Hayrettin O., Mahmut O. ve Abdullah O. tedavi altına alındı. Mahmut O. ve Abdullah O., hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Olaya karışan Ahmet O., Abdulkadir O., Ramazan O., Mehmet O. ve Besne O da gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Müşteri Kavgası: 4 Yaralı, 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement