Müsteşar Yardımcısı ve Valilerden Mersin Valisi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsteşar Yardımcısı ve Valilerden Mersin Valisi'ne Ziyaret

Müsteşar Yardımcısı ve Valilerden Mersin Valisi\'ne Ziyaret

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu (KİK) 128’inci Dönem Toplantısı’na katılmak üzere Mersin’e gelen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu ile Adana Valisi Mustafa Büyük, Antalya Valisi Muammer Türker, Hatay Valisi Ercan Topaca ve Osmaniye Valisi Kerem Al, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

20.01.2015 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu (KİK) 128'inci Dönem Toplantısı'na katılmak üzere Mersin'e gelen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu ile Adana Valisi Mustafa Büyük, Antalya Valisi Muammer Türker, Hatay Valisi Ercan Topaca ve Osmaniye Valisi Kerem Al, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Müsteşar Yardımcısı Salihoğlu ve 4 ilin valisi, Valilik makamında Şeref Defteri'ni imzalayarak Vali Çakacak ile görüştü. KİK Toplantısı dolayısıyla Mersin'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müsteşar Yardımcısı Salihoğlu, Mersin'de yaptığı hizmetler dolayısıyla Çakacak'a teşekkür etti.

Vali Çakacak da Mersin'in ekonomiden siyasete, spordan sanata birçok alanda birbirinden önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını belirterek, KİK 128'inci Dönem Toplantısı'nın da bu etkinlikler arasında olduğunu dile getirdi. Çakacak, toplantının Mersin'de yapılması kararından dolayı Salihoğlu'nun şahsında İçişleri Bakanlığı'na şükranlarını sundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsteşar Yardımcısı ve Valilerden Mersin Valisi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement