Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: "Güzel, hayırlı bir sabahtayız. Bugün bu güzel sabahta özellikle çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anı hep birlikte yaşıyoruz"

20.09.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Musul'da rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anın hep birlikte yaşandığını söyledi.

Soylu, bir otelde, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen "5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı" öncesi Musul'da kaçırılan rehinelerin Türkiye'ye getirilmesini değerlendirdi.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren Türkiye'de büyük bir heyecanı yaşadıklarını ifade eden Soylu, "Güzel, hayırlı bir sabahtayız. Bugün bu güzel sabahta özellikle çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anı hep birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.

Soylu, süreç boyunca bölgede yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçme adına adımların dikkatli atıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Özellikle üç ayı aşkın bir süredir alıkonuldukları günden itibaren ülkemizin bütün insanlarının pür dikkat kesildiği, coğrafyamızda, barışın, huzurun, kardeşliğin bir halel ile karşı karşıya kalmaması için her birimizin duacı olduğu olayın, başta devletimiz hükümetimiz ve istihbarat teşkilatımız ile birlikte çok titiz bir çalışma sonucu bir büyük ülkenin, bir büyük devletin göstereceği sorumluluk çerçevesi içerisinde gerçekleştirilen bir operasyonla tüm tarafların bir tek vatandaşımızın kılına zarar gelmeden aileleri, çocuklarıyla bugün kendi aileleri ile buluşturulması, 77 milyonumuzun bir büyük sevinci yaşamaları her birimiz için tarihi bir olaydır." - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement