Mut'ta Asfalt Yama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Asfalt Yama Çalışmaları

Mut\'ta Asfalt Yama Çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut ilçesinde asfaltı bozuk olan mahallelerin cadde ve sokaklarında asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

25.11.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut ilçesinde asfaltı bozuk olan mahallelerin cadde ve sokaklarında asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe dışında bulunan mahallelerin cadde ve sokaklarında tahrip olan yerlere asfalt yama yapan Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipler, kışın etkisini göstermeden yolların tamamını sezon sonuna kadar bitirmeyi planlıyor.

Ekiplerin bölgede yaptığı çalışmalar konusunda bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Belediye olarak kış mevsimi öncesi vatandaşlarımızın bozuk yollardan etkilenmemesi için asfaltı bozuk olan cadde ve sokaklarımızın onarım ve yama işlerini yapıyoruz. Yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz yama çalışmalarımızla trafik konusunda yaşanan sıkıntıları asgari düzeye indirmeyi amaçlıyoruz. Mut ilçesinin gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden gelen çalışmaları yaparken, ilçemizin hak ettiği hizmetleri gerçekleştirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta Asfalt Yama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement