Mut'ta Refüj Düzenleme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Refüj Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Mut\'ta Refüj Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Mersin’in Mut ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde orta refüjde peyzaj ve düzenleme çalışması yapılıyor.

04.07.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde orta refüjde peyzaj ve düzenleme çalışması yapılıyor.

Mut Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atatürk Bulvarı üzerindeki orta refüjünde peyzaj ve çevre düzenlemesi yapıyor. Palantepe Mahallesi ve Ortaköy mahallesini birbirine bağlayan yolun yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki orta refüjünde peyzaj çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çiçek dikimi ve çimlendirme çalışmalarına başladı. Ayrıca refüjde, alanın otomatik sulama sistemi için yeni tesisat döşeniyor.

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, "Atatürk Bulvarı üzerinde yolun sıcak asfalt çalışmaları yapımı nedeniyle refüjlerdeki bozulan alanların Mut Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Çalışmanın ardından çim ve çiçek dikimi yapılacak. Peyzaj çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde güzel bir görünüm olacak" dedi.

Başkan Yılmaz, "İlçe merkezinde yeşil alan olması bizleri mutlu etmektedir. Belediye olarak park, onarım, refüj ve çiçeklendirme çalışmaların bir an önce tamamlanması ve Mut halkına sunulması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta Refüj Düzenleme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement