Mut Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere Yardım - Son Dakika
Yerel

Mut Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere Yardım

Mut Ülkü Ocakları\'ndan Türkmenlere Yardım

Mersin Mut Ülkü Ocakları Başkanlığı, Bayırbucak Türkmenleri için ‘Vahşete Sessiz Kalma Sende Yardımını Yolla’ adı altında yardım kampanyası başlattı.

01.12.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Mut Ülkü Ocakları Başkanlığı, Bayırbucak Türkmenleri için 'Vahşete Sessiz Kalma Sende Yardımını Yolla' adı altında yardım kampanyası başlattı.

Bayırbucak Türkmenlerinin zulüm altında yaşadığını ifade eden Mut Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih Mehmet Serbes, " Suriye'de şuanda savaş ve iç çatışma var. Günlerdir Türkmen Dağı etrafında Bayırbucak Türkmenleri zulüm altında yaşıyor. Rusya, Suriye ve İran askeri birlikleri havadan, karadan ve denizden yaptıkları saldırılarla tek hedefleri olan Türkmen Dağı'nı düşürmek. Oradaki soydaşlarımızın neler çektiğini hepimiz yakından görüyoruz" dedi.

Bayurbucak Türkmenlerine başlattıkları yardım kampanyasına, Mut ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Serbes, "Oradaki insanlara ve özellikle çocuklara un, battaniye, giyim eşyası, ayakkabı ve gıda olarak 1 kamyon ve 2 transit dolusu yardımı topladık. Amacımız bu yardımları Hatay Yayladağ'a ulaştırmak" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement