Müteahhit Eşi ile Arası Bozulmasın Diye Gasp Yalanı Uydurmuş - Son Dakika
Güncel

Müteahhit Eşi ile Arası Bozulmasın Diye Gasp Yalanı Uydurmuş

Müteahhit Eşi ile Arası Bozulmasın Diye Gasp Yalanı Uydurmuş

KONYA'da eşiyle ortak banka hesabından 200 bin lira çektikten sonra beyaz renkli bir otomobil ile önü kesilerek 2 kişi tarafından gasp edildiğini iddia eden 37 yaşındaki müteahhit Deniz Yılmaz'ın, gasp edilmediği ortaya çıktı.

24.08.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'da eşiyle ortak banka hesabından 200 bin lira çektikten sonra beyaz renkli bir otomobil ile önü kesilerek 2 kişi tarafından gasp edildiğini iddia eden 37 yaşındaki müteahhit Deniz Yılmaz'ın, gasp edilmediği ortaya çıktı. Sorguya alınan Yılmaz, parayı eşinin bilgisi olmadan çektiği, borçlarını dağıttığı ve parayı çektiği ortaya çıktığı zaman da aralarının bozulabileceğini düşünerek gasp senaryosunu uydurduğunu söyledi.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Caddesi üzerinde meydana geldi. Müteahhit Deniz Yılmaz, Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan özel bir banka şubesindeki hesabından 200 bin lirayı çekip otomobiliyle iş yerine giderken, iddiaya göre beyaz renkli bir otomobil aracının önünü kesti. Araçtan inen 2 şüpheli iddiaya göre Yılmaz'ı dövüp, 200 bin lirayı aldı ve aracına zarar vererek kaçtı. Yılmaz, olay yerine gelen polislere aracının önünü kesen 2 kişinin kendisini dövdüğünü, ellerindeki demir sopalarla otomobilin camlarını kırıp, lastiklerini bıçakla kestiğini ve yardım istememesi için de cep telefonunu parçaladığını anlattı. Şüphelilerin beyaz renkli plakasız bir otomobille kaçtığını belirtti. Yoldan geçen bir otomobili durdurarak sürücüsünün yardımıyla polisi aradığını söyledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Deniz Yılmaz'ın ifadesi doğrultusunda otomobilin gidiş yönündeki güvenlik ve mobese görüntülerini inceledi. Ekipler yapılan incelemede Yılmaz'ı herhangi bir araç ve kişinin takip etmediğini belirledi. Yılmaz, ikinci kez başvurulan ifadesinde yalan söylediğini itiraf etti.

ARACINA KERDİ ZARAR VERİP, KENDİ KENDİNİ YARALAMIŞ

Borcu olduğu için eşiyle ortak hesabından 200 bin lira çektiğini ancak bunu eşinin bilmediğini belirten Yılmaz'ın polise, "Borcum olduğu için eşimle ortak hesabımdan 200 bin lira çektim. Bunun 90 bin lirası ile senetlerimi ödedim. Kalan 110 bin lirayı ise sakladım. Bankadaki paranın çekildiği ortaya çıktığında eşim ile aramızın bozulacağını düşünerek gasp yalanını kendim uydurdum. Arabamın camlarını araçta bulunan demir çubukla kırdım. Kendimi de yerden yere atarak yaraladım" dediği öğrenildi.

'NEYİ ÇEKİYORSUNUZ'

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Yılmaz'ın kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ben kimim? Neyi çekiyorsunuz? Ne yazacaksınız? Komünistim ondan yakaladılar" demesi dikkat çekti. Nöbetçi savcının talimatı ile suç uydurmaktan hakkında işlem yapılan Deniz Yılmaz, ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müteahhit Eşi ile Arası Bozulmasın Diye Gasp Yalanı Uydurmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement