Mütevelli Belediye Başkanı Kahramanlar'dan İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Mütevelli Belediye Başkanı Kahramanlar'dan İftar Yemeği

Mütevelli Belediye Başkanı Kahramanlar\'dan İftar Yemeği

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

05.08.2012 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar tarafından, Mütevelli Belediyesi'nde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İshakçelebi Belediye Başkanı Ramazan Hakan Ulak, Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım, Manisa Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlerini geri çevirmeyen Başkan Ergün'e teşekkürlerini sunan Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade etti.

ULUPARK'TA ÇAYLAR İÇİLDİ

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, daha sonra Ulupark işletmecisi Sabahattin Kayhan'ın davetlisi olarak Ulupark'a geçti. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye eski Başkanı Ertuğrul Dayıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ile Manisa'nın duayen siyasetçilerinin de katıldığı toplantıda, sohbet edildi, çaylar içildi.

(ÖND)

05.08.2012 12: 26: 40

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mütevelli Belediye Başkanı Kahramanlar'dan İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement