Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek" Projesi - Son Dakika
Yerel

Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek" Projesi

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Mutlu Gençlik Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde program düzenlendi.

16.12.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Mutlu Gençlik Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde program düzenlendi.

Programa, Vali Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, Vali Yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu katıldı.

Çocuk ve gençleri sosyal yönden destekleme ve koruma programı kapsamında hazırlanan programda, rol model olarak seçilen Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı tarafından konferans verildi. Aşıcı, toplumda uyulması gereken kurallar hakkında çocuklara bilgi verirken, çocuklara iyi bir kariyere sahip olma ve kendini geliştirme konularında neler yapmaları gerektiğini, kendi kariyerinden örnekler sunarak anlattı.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz'u eşi Şengül Yavuz, toplantı öncesinde sevgi evlerindeki çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti, çeşitli ikramlarda bulundu. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement