Mutlu Kaya Yoğun Bakımdan Çıktı! - Son Dakika
Magazin

Mutlu Kaya Yoğun Bakımdan Çıktı!

Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu Kaya normal odaya alındı.

23.06.2015 16:29  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doktoru, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu Kaya'nın normal odaya alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıkladı.

"BİLİNCİ YERİNDE"

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Aktaş, "Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı" dedi.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani'deki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, 37 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavinin ardından normal odaya alındı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Ulaş Aktaş, Kaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığını söyledi.

KONUŞMAYA BAŞLADI

Kaya'nın bir ayı aşkın süredir hastanelerinde tedavi gördüğünü belirten Aktaş, genç kızın kısıtlı da olsa konuşmaya başladığını kaydetti. Aktaş, şunları kaydetti, "Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı. Servise aldık. Şu an şuuru açık. Bizimle iletişime geçiyor. Uzun bir fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci gerekli. Sıvı ve yumuşak tarzı yemek yiyiyor, günde birkaç kez sandalye ile gezdiriyoruz. Beyin cerrahi açısından şu an bir sıkıntısı yok. Kısıtlı kelimeler kullanıyor. Önce bir kelimeyle başladı şimdi 8-10 kelime konuşuyor. Herşeyin farkında ve bilinci açık."

BAŞINDAN VURULMUŞTU

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

Mutlu Kaya Yoğun Bakımdan Çıktı!
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Mutlu Kaya Yoğun Bakımdan Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • kulogu: olsede kurtulsak 2 83 Yanıtla
  • faruk haydar: rabbim butun hastalara mubarek ramazan ayinda sifa versin ins. 26 1 Yanıtla
  • karabela can: Allah acil şifalar versin 20 4 Yanıtla
  • ender. balcı: yuce. allah. şifasını. verdin 24 0 Yanıtla
  • Sonercan: Asik oldum ben bu guzellige ya 12 9 Yanıtla
  • doğrusunu söylemek gerekirse: bu kız taburcu olunca cezaevine götürülmeli kendisini kaleşce kahpece vuran şerefsizin yüzüne toplum adına bizim adımıza tükürmesi sağlanmalı 11 4 Yanıtla
  • Baklanlı: Bugün duyduğumuz en güzel haber inşallah en kısa zamanda kendisini toparlayıp müzik hayatına devam eder.Ayrıca kızımızın tekrar sağlığına kavuşmasında emeği geçen tüm hastahane çalışanlarına da sonsuz teşekkürler. 12 2 Yanıtla
  • ad soyadi: türkçe bilmiyor ve millet vekili bravo yani 4 10 Yanıtla
  • NUR: Cook sevındım Allah tum hastalarımza şıfa versın. 13 0 Yanıtla
  • Şehitler ölmez vatan bölünmez: tv de program yapar,bir iki dizidede oynar döner köşeyi.gariban yine gariban ,fakir yine fakir. 5 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement