Mutlu Olduğunda Yaraları İyileşiyor - Son Dakika
Güncel

Mutlu Olduğunda Yaraları İyileşiyor

Mutlu Olduğunda Yaraları İyileşiyor

Eskişehir Şeker Fabrikası'nda bir süre önce düzenlenen pancar alım törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yanına gelerek cilt hastalığından dolayı okula gidemediğini söyleyip ağlayarak yardım isteyen 12 yaşındaki Eli Sultan Karabayır'ın ailesi, tedavi desteğinden dolayı Bakan Avcı'ya teşekkür etti.

28.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Şeker Fabrikası'nda bir süre önce düzenlenen pancar alım törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanına gelerek cilt hastalığından dolayı okula gidemediğini söyleyip ağlayarak yardım isteyen 12 yaşındaki Eli Sultan Karabayır'ın ailesi, tedavi desteğinden dolayı Bakan Avcı'ya teşekkür etti.

Karabayır ailesi dünyada ender görülen hastalığı ile ilgili destek olan Bakan Avcı'ya dünkü seçim bürosu açılışında teşekkür etti. Vatan Caddesi üzerinde AK Parti Seçim İletişim Bürosu'nun açılışı sonrası aracına binmeden önce Bakan Avcı ile görüşen aile desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HİJYENİK ORTAMDA YAŞAMALI

Görüşme sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan baba Osman Karabayır, "Epidermolysis Buillosa hastası olan Elif'in özel elbiseler ve ilaçlarla yaraları ve ağrıları en aza iniyor. Allah razı olsun Bakan Avcı sesimizi duydu yardım etti. Eski Milletvekili Nedim Öztürk de yardımcı oluyordu öncesinde, sonra Nabi Avcı el attı. Elif doğuştan beri bu derdi çekiyor. Açılışta görüşmüştük Bakan Avcı ile orada söyledi. Elif'in giysileri yurt dışından özel olarak geliyor, yüksek bir maliyeti var. Özel sabunla yıkanıyor Elif, hijyenik ortamda yaşaması gerekiyor."

BAŞKA BİR ÇOCUK VAR, O DA İYİLEŞSİN

Elif'in iyileşmesi için mucize dendiğini ifade eden baba Karabayır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tedavi için Ankara Tıp Fakültesi'ne de gidiyoruz, burada ilaç tedavisi oluyor. Şu an için halimize şükrediyoruz, dünyada eşi olmayan bir rahatsızlıkmış. Şehitleri andığımız gün evimize ziyarette bulundu Elif 7'nci sınıfta mutlu oldu mu yaraları yeniyor, mesela başka bir çocuk daha var, o da hasta, onun da iyileşmesini istiyor. Eskiden çok zordu ilaçları alamıyorduk, şimdi imkanlarımız arttı. Yardımları için Bakan Avcı'ya teşekkür ediyoruz."

Elif Sultan Karabayır ise, "Çok mutlu oldum, bize yardım ettiği için teşekkür ediyorum Nabi amcama" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mutlu Olduğunda Yaraları İyileşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement