Mutlu Topçu'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Mutlu Topçu'dan Transfer Açıklaması

Mutlu Topçu\'dan Transfer Açıklaması

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, transfer sezonunun son 3 gününde takıma katılacak ve takımdan ayrılacak futbolcuların olabileceğini belirtti.

30.01.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, transfer sezonunun son 3 gününde takıma katılacak ve takımdan ayrılacak futbolcuların olabileceğini belirtti.

Teknik Direktör Mutlu Topçu, transfer çalışmalarını sürdüğünü belirtirken, görüşmelerde sona yaklaşılan oyuncuların olduğunu ifade etti. Transfer sezonunun sona ereceği 3 gün içerisinde gidecek ve gelecek oyuncuların olabileceğini belirten Topçu, "Önümüzde daha 3 günümüz var. Sona yaklaştığımız oyuncular var. Onları da kadromuza katarsak daha güçlü olacağımızı düşünüyorum. Gidenler ve geleceklerle ilgili bizim de planlarımız var. Transfer dönemi bitmediği için daha beklentimiz çok. İnşallah en kısa sürede aramıza katılacak isimler var" dedi.

Topçu, kupa maçında karşılaştıkları Trabzonspor maçında şans verdiği 15 yaşındaki Serkan Bakan'ın performansı ile ilgili soru üzerine takımdaki genç futbolculara övgü yağdırdı. Serkan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu da belirten Topçu, "Futbolcular bir yere yetenekleriyle geliyor. Gençlerimizi bir an önce Türk futboluna kazandırmak istiyorum. Serkan da bunlardan birisi. Serkan bana göre, hem Türkiye'de hem de dünya futbolunda bir yerlere gelebilecek kapasitede. Ancak bunun için çok çalışması lazım. Çünkü yolun başında. Sadece Serkan'dan bahsetmek hoş olmaz, diğer tüm futbolcularımız da yetenekli. Mesela 1997 doğumlu çok oyuncumuz var. Bunlara şans vermek, benim adıma önemli" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mutlu Topçu'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement