Mutluluğa Kulaç Attılar - Son Dakika
Yerel

Mutluluğa Kulaç Attılar

Mutluluğa Kulaç Attılar

Yazın tatil yapma şansı bulamayan çocukları, hayata geçirdiği ‘Bu Çocuklar Bizim Projesi’ kapsamında denizle buluşturan Gaziemir Belediyesi, kentteki engelli çocukları da unutmadı.

15.09.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazın tatil yapma şansı bulamayan çocukları, hayata geçirdiği 'Bu Çocuklar Bizim Projesi' kapsamında denizle buluşturan Gaziemir Belediyesi, kentteki engelli çocukları da unutmadı. Belediyenin düzenlediği etkinlikte, minikler gönüllerince bir gün geçirmenin keyfini çıkarıyor.

Eğitime büyük önem veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, her fırsatta çocukların yanında olmaya devam ediyor. Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde (GAZİGEM) verilen eğitimle öğrencileri sınavlara hazırlayan, kırtasiye seti yardımıyla okula 'merhaba' diyen öğrencilerin yanında olan ve okulların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Şenol, tatilde de çocukları unutmuyor. Yazın tatil yapma ve karnelerini kutlama şansı bulamayan çocukları, hayata geçirdiği 'Bu Çocuklar Bizim Projesi' kapsamında denizle buluşturan belediye kentteki engelli çocukları da unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 'Çocukları denizin mavisiyle buluşturuyoruz' sloganıyla hazırladıkları proje kapsamında kentteki engelli çocuklar Özdere'deki Arkadaş Plajı'na götürüldü. Mahallerinde bulunan semt evinden yola çıkan çocuklar, görevlilerin kontrolünde denize girerek doyasıya eğlendi.

Projeyi 2009 yılından bu yana yürüttüklerini dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Çocuklar bizim için çok değerli. Aydınlık Türkiye'nin aydınlık yüzleri olacak çocuklarımızın hayatlarına katkı koymak için çalışıyoruz. Düzenlediğimiz kültür ve doğa gezileri ile çocuklarımızın gelişimlerine katkı koyuyoruz. Aynı zamanda engelli çocuklarımızı da unutmayarak onlar için de özel projeler hayata geçiyor, mevcut çalışmalarımızda onlara da yer veriyoruz" dedi. Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı bir kent yaratmak için çalıştıklarının altını çizen Başkan Şenol, çocukları geleceğe hazırlarken onların sosyalleşmesini de göz önüne altıklarını anlattı. Deniz keyfi sürmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, kendilerine bu imkanları sağlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mutluluğa Kulaç Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement