Mutluluğa Sanat Dolu "Evet" - Son Dakika
Güncel

Mutluluğa Sanat Dolu "Evet"

Yenimahalle Belediyesi'nin Türkiye'ye kazandırdığı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi bir ilke sahne oldu.

24.08.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi'nin Türkiye'ye kazandırdığı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi bir ilke sahne oldu. Genç Ressam Şenol Karakaya, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okurken tanıştığı Rabia Şenol ile sıra dışı bir şekilde evlendi.

Binlerce çiftin en özel günlerine ev sahipliği yapan Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde bu kez sanat dolu bir nikah vardı. Ressam Karakaya, müstakbel eşini resmettiği 11 karakalem ve 4 yağlı boya çalışmasını nikahı sırasında sergiledi. En mutlu günlerinde aşklarını ölümsüzleştiren çift, böylece bir ilke de imza atmış oldu.

-HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ-

Daha önce de üç kişisel sergisi olduğunu belirten Karakaya, 4'üncüsünü gerçekleştirdiği sergisini, nikah tarihine getirerek bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Genç yaşına rağmen birçok ödüle de sahip olan genç ressam, "Aşkımızı unutulmaz bir şekilde evlilikle taçlandırmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. Yenimahalle Belediye Başkan'ı Fethi Yaşar adına nikahı kıyan nikah memuru da genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mutluluğa Sanat Dolu 'Evet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement