Muzaffer Berber, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Muzaffer Berber, Aday Adaylığını Açıkladı

Muzaffer Berber, Aday Adaylığını Açıkladı

Kastamonu Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi Muzaffer Berber, MHP'den Belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Berber, MHP İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu ile 15 yıl...

14.11.2013 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi Muzaffer Berber, MHP'den Belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Berber, MHP İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu ile 15 yıl çalışma şerefine eriştiğini belirterek, Kastamonu Belediye Başkanı aday adayı olduğunu söyledi.

Belediyecilik adına yaptığı başarılı hizmetlerle gönüllerden çıkmayacak ve gelecek yüzyılda yaşanılacak bu ilahi şehre yaptığı hizmetlerle anılacak olan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun sağlık nedenleriyle 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağı kararı almasının kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Berber, her şeyden önce Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun sağlığının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti.

Başkan Topçuoğlu'nun aday olmayacağı yönündeki kararının ardından Kastamonu Belediyesi olarak yapılan veya yarım kalan projeleri tamamlayarak yeni vizyon projeleri hayata geçirmek adına bu kutsal göreve aday adayı olduğunu belirten Muzaffer Berber, "Kastamonu'muzu gelecek yıllarda ülkemizde her yönü ile marka bir şehir yapmak amacıyla, 15 yılık belediye meclis üyeliğimde kazandığım tecrübe, bilgi birikimi, üç dönemdir büyük bir samimiyet ve özveriyle hizmetkarı olduğum kıymetli hemşehrilerimin, şahsıma bu konuda yükledikleri sorumluluk neticesinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kastamonu Belediye Başkam aday adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum" dedi.

Berber, şöyle konuştu: "MHP'den Kastamonu Belediye Başkam adayı olabilmek için arkadaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi takdire şayan olup, Kastamonu halkına hizmet yarışında olduğumuzun ve partimizin zenginliğinin en büyük göstergesidir. Hangi aday adayı arkadaşıma bu kutsal görev tevdi edilirse edilsin MHP, tek yumruk, tek yürek olarak seçimlere girecek, efsane başkanımız sayın Turhan Topçuoğlu'nun izinde, Kastamonu halkının vefası ve yüce Allah'ın takdiriyle dört dönemdir dalgalanan bayrağımızı, Mart 2014'den sonra da yine Kastamonu Belediyesinde gururla dalgalandırmaya devam ettireceğiz. Buna inancımız tamdır. Yüce Mevla'm takdiri ile bu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde; başta büyüklerimize saygı, küçüklerimize sevgi çerçevesinde istişareye davalı, demokratik bir yönetim anlayışı güdülecektir."

Ayrıca Berber, 2014 Yerel Seçimlerin Kastamonu halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muzaffer Berber, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement