"Funclub" Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

"Funclub" Hizmete Açıldı

Sevdiğiniz, hayranı olduğunuz sanatçılara herkesten daha yakın olabileceğiniz ve size özel avantajların yer aldığı Funclub açıldı.

29.01.2014 08:22  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını, hayranlarıyla bir çatı altında toplayan 'Funclub' ile hayranlar artık tek bir site üzerinden sevdikleri sanatçıların konserlerini takip edebiliyor ve onlara özel sunulan avantajlardan faydalanabiliyor.

Sanatçıların resmi fan kulüplerini tek bir platformda toplayan Funclub; Aynur Aydın, Burcu Güneş, Demir Demirkan, ENBE Orkestrası, Ferhat Göçer, Funda, Gökcan Sanlıman, Göksel, Gülşen, İrem Derici, Meyra, Model, Nil Karaibrahimgil, Ozan Çolakoğlu, Pentagram, Rafet El Roman, Serdar Ortaç, Sertab Erener, Soner Sarıkabadayı, Teoman, Yalın, Yusuf Güney, Ziynet Sali ve Sarp Gencarslan gibi önemli isimleri bünyesinde barındırıyor.

'Funclub' ile tüm konserler artık ajandalardaki yerini alıyor! funclub.com.tr adresinde yer alan 'Etkinlikler' bölümü ile hayranlar, sevdikleri sanatçıların konser bilgilerine ulaşabiliyor, konser biletlerini herkesten önce alma hakkına sahip olabiliyor.

Türkiye'de Bir İlk; Sanatçıların Lisanslı Ürünleri Funclub'da!

Müzik dünyasında kaliteli ve güvenilir bir platform yaratmayı hedefleyen Funclub, sanatçılarla hayranlarını buluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda Funclub bünyesindeki sanatçıların kendi beğendiği ve seçtiği, sadece Funclub'a özel tasarlanan lisanlı ürünlerini ve daha birçok sayısız avantajı hayranlara ilk olarak burada sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Funclub' Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement