Müzikhol Cinayeti Sanığı, Cezaevinde İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Müzikhol Cinayeti Sanığı, Cezaevinde İntihara Kalkıştı

Kayseri'deki bir müzikholde garson Zafer Kaçar'ı boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Yusuf T. cezaevinde bileklerini keserek intihara kalkıştı.

17.04.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'deki bir müzikholde garson Zafer Kaçar'ı boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Yusuf T. cezaevinde bileklerini keserek intihara kalkıştı.

Merkez Melikgazi İlçesi'ndeki bir müzikholde 30 Ocak günü meydana gelen olayda, teyzesinin kızı D.P. ile dans etmesine sinirlendiği Zafer Kaçar'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yusuf T.'nın duruşmada bileklerinin sarılı olduğunu dikkati çekti. Mahkeme başkanının bunun nedenini sorması üzerine Yusuf T.'nin cezaevinde bileklerini keserek intihara kalkıştığını ortaya çıktı.

Duruşmadaki savunmasında garson Zafer Kaçar'ın kendisini aşağılayan sözler söylediğini iddia eden Yusuf T., "Teyzemin kızı olan sevdiğim D.P.'nin çalıştığı bara gittim. Barda bir garsonla dans ederken görünce deliye döndüm. Zafer, benim  D.P. ile ilişkim olduğunu biliyordu. Zafer ile tartıştım ve beni aşağılayan sözler söyledi. Sonra bıçakladım ve kendimi polise ihbar ettim" diye konuştu.

POLİSLER TANIK OLARAK DİNLENDİ

Olayla ilgili 2 polisin de tanık olarak ifadeleri alındı. Polisler, olay yerine yakın olduklarını, ihbar gelir gelmez 2 dakika içinde olay yerinde olduklarını söyleyerek, "Bara girdiğimizde çok müzik sesi vardı. Biz ışıkları açtırdığımız sırada bir masadan tartışma ve çığlık sesleri geldi, hemen müdahale ettik" dedi.

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi ve tanık olarak dinlenecek olan sanığın teyzesinin kızı D.P.'nin getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müzikhol Cinayeti Sanığı, Cezaevinde İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement