Müzikleri de "Senin Hikayen"i Anlatıyor - Son Dakika
Güncel

Müzikleri de "Senin Hikayen"i Anlatıyor

Müzikleri de "Senin Hikayen"i Anlatıyor

"Kaybedenler Kulübü" filminin efsaneleşen müziklerini ve şarkı seçimlerini yapan Tolga Örnek ve Cavit Ergün ikilisi, bu defa da "Senin Hikayen" filminin müzikleriyle çok konuşuluyor!

06.01.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kaybedenler Kulübü" filminin efsaneleşen müziklerini ve şarkı seçimlerini yapan Tolga Örnek ve Cavit Ergün ikilisi, bu defa da "Senin Hikayen" filminin müzikleriyle çok konuşuluyor! Hikayesi, oyunculukları ve izleyen herkesi hayatının bir noktasından yakalayan güçlü duygularıyla şimdiye kadar seyreden herkesten tam not alan "Senin Hikayen"; geniş ve renkli müzik yelpazesiyle de hepimizin hikayesini beyazperdeye taşıyor. Cem Adrian'ın "Ben Seni Çok Sevdim" ve "Hani Bazen" şarkılarının filme kattığı güçlü duyguya, Leonard Cohen'in "Dance Me To The End Of Love" ve Dean Martin'in "Sway" gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra sürpriz olarak, başrol oyuncusu Timuçin Esen'in seslendirdiği kendi bestesi eşlik ediyor.

Tolga Örnek'in yazıp yönettiği, yapımcılığını TAFF Pictures'ın üstlendiği "Senin Hikayen"de; müzisyen yönünü de ön plana çıkaran Timuçin Esen, sözü ve müziği kendisine ait bir şarkısını seslendiriyor. Filmin müzikleri arasında Cem Adrian'ın çok sevilen iki şarkısı, "Ben Seni Çok Sevdim" ve "Hani Bazen" de yer alıyor. Adrian'ın "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısına Örnek tarafından çekilen ve film görüntülerinin de yer aldığı klip ise özellikle sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

27 Aralık'ta vizyona giren filmde ayrıca, Leonard Cohen'in seslendirdiği "Dance Me To The End Of Love" ve Dean Martin'in seslendirdiği "Sway" gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor. Metin Ersoy'un oğlu, başarılı müzisyen Emir Ersoy'un, Latin ezgilerinde bir parça bestelediği "Senin Hikayen"in orijinal film müzikleriyse; Örnek'in "Kaybedenler Kulübü", "Labirent" gibi filmlerde de birlikte çalıştığı Cavit Ergün'ün imzasını taşıyor.

Başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay'ın paylaştığı "Senin Hikayen"; hemen herkesin hayatında yaşadığı benzer sorunları, sorgulamaları, sahip olduğu değerleri gerçek ve yalın bir sinema diliyle aktarıyor. "Senin Hikayen"; sıcak, samimi, hepimize ait bir hikayeyle herkesin hayatına farklı noktalardan dokunuyor. Başrollerin yanı sıra, İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin'in de rol aldığı "Senin Hikayen"de; Cem Bender ve Tolga Örnek'in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyorlar.

TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği "Senin Hikayen" sinemalarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzikleri de 'Senin Hikayen'i Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement