MVP Miljkovic Oldu - Son Dakika
Spor

MVP Miljkovic Oldu

Fenerbahçe Grundig, Challenge Kupası Andreoli Latina'yı geçerek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşırken, MVP ödülü Ivan Miljkovic'in oldu.

30.03.2014 12:22  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aziz Yıldırım'ın kupa sevinci

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı CEV Asbaşkanı Philip Berben, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri ve salonu tamamen dolduran taraftarlar izledi.

Tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasında final oynayan sarı-lacivertli takım, ilk maçta deplasmanda 3-2 yenildiği rakibi karşısında, İstanbul'daki maçı 25-22, 25-19 ve 25-17'lik setlerle 3-0 kazandı. Bu sonuçla Fenerbahçe Grundig, mücadeleyi altın sete taşımadan, tarihinin ilk Avrupa kupasını kaldırdı.

Alınan şampiyonluğun ardından sarı-lacivertli sporcular, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarlar büyük sevinç, Andreolili oyuncular ve teknik ekip de büyük üzüntü yaşadı.

Sarı-lacivertliler, şampiyonluğu uzun süre taraftarıyla kutladı.

Kupa Aziz Yıldırım'a gitti

Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig takımı, maçı kazanmasının ardından, sevincini ilk olarak kulüp başkanı Aziz Yıldırım'la kutladı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde, madalyaları TVF Başkanı Özkan Mutlugil ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı verdi. Sarı-lacivertli takımın oyuncuları, şampiyonluk kupasını ise Philip Berben ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar'ın elinden aldı.

Fenerbahçe Grundig'li voleybolcular, kupa seremonisi sırasında yaşadığı sevinci, ilk olarak Aziz Yıldırım ile paylaştı. Kupayı Yıldırım'a götüren sporcular, şampiyonluk pozu verdi.

Öte yandan, ikinci olarak gümüş madalya alan Andreoli takımı oyuncularına madalyalarını, Fenerbahçe Kulübü'nün asbaşkanlarından Mahmut Uslu ile eski yönetici Ali Koç sundu.

MVP Miljkovic oldu

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu (MVP) Fenerbahçe Grundig'den Ivan Miljkovic seçildi.

Maçı takip eden basın mensupları arasında yapılan oylamada, sarı-lacivertlilerin Sırp pasör çaprazı, karşılaşmanın en değerli oyuncusu oldu.

Deneyimli voleybolcunun ödülünü, CEV Asbaşkanı Philip Berben verdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor MVP Miljkovic Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement