Myo'da Kapalı ve Açık Oyun Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Myo'da Kapalı ve Açık Oyun Parkı Açıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Midyat Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) Uygulama Anaokulu'nda yapılan kapalı ve açık oyun parkı törenle açıldı.

17.06.2015 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Midyat Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) Uygulama Anaokulu'nda yapılan kapalı ve açık oyun parkı törenle açıldı.

Törende konuşan MAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, en küçük yaştan lisansüstü öğretimlerine kadar her alanda öğretim ile ilgilenmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bu alanlardaki faaliyetlerin ülkeye de katkı sunduğunu belirten Ağırakça, "Çocuklarımızı küçük yaştan üniversite bünyesinde eğitmeye başlamamız, onların doktora üstü çalışmalarına kadar taşınmasına belki ilk adım olacak. Daha iyi eğitimli insanlarımızı ülkeye yararlı bir hale getirmiş olacağız" dedi.

MYO Müdürü Tarık Demir ise, iki yıllık eğitim-öğretim yılını başarı ile yürütüldüğünü belirterek, hedefleri ve idealleri olan bir kurum olduklarını söyledi.

Törene, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bozkurt, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahin, Midyat Yüksek Okul ve Fakülte Açma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selim Tural ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Myo'da Kapalı ve Açık Oyun Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement