Myp'li Yılmaz: "Dünya Savaşının İçindeyiz" - Son Dakika
Politika

Myp'li Yılmaz: "Dünya Savaşının İçindeyiz"

Myp\'li Yılmaz: "Dünya Savaşının İçindeyiz"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye’nin kuşatıldığını savunarak, “Dünya savaşının içindeyiz” dedi.

08.10.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye'nin kuşatıldığını savunarak, "Dünya savaşının içindeyiz" dedi.

"Patriotlar neden geri çekildi?" diye soran Ahmet Reyiz Yılmaz, "Biz bu kadar aptal bir ülke miyiz? Dünya savaşının içindeyiz. Türkiye kuşatılıyor ve patriotlar ne tesadüf öncesinde eş zamanlı bir şekilde ülkeden çekildi. Milleti uyutmaktan başka bir iş yapmayan siyasiler nedeni ile millet bir dünya savaşı içinde olduğunu dahi fark edemeyecek kadar körleştirildi. İşgali hissetmek için sokak aralarına evlerin kapılarına mı dayanılması gerekiyor? Çin geliyor Akdeniz'e uçak gemisi getiriyor kimse kardeşim sen nereye gidiyorsun demiyor? Rusya savaş gemilerini boğazdan Akdeniz'e indirirken kimsenin sesi çıkmıyor şimdi aynı Rusya bizimle savaş durumuna gelecek. Şimdi kimse şu soruyu sormuyor; ey NATO, ey Amerika sen Rusya ve Çin ülkesinin bölgeye geleceğini bilmiyor muydun? Adamlar gelmeden önce bir borazan çalmadıkları kaldı. Boğazlardan savaş gemilerini geçirirken Akdeniz de turistik geziye mi gidiyorlardı da sesiniz çıkmadı? Yoksa siz Türkiye'yi anlaşmalı bir dünya savaşı içinde heba etmeyi mi planlıyorsunuz? Aynı anda tehditler bu kadar yoğunken patriotları ani bir karala ülkeden çekmiş olmanız da hayra alamet bir iş değildir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp'li Yılmaz: 'Dünya Savaşının İçindeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement