Myp'li Yılmaz: "Türkeş Mezardan Kalksa Bahçeli'yi İhraç Eder" - Son Dakika
Politika

Myp'li Yılmaz: "Türkeş Mezardan Kalksa Bahçeli'yi İhraç Eder"

Myp\'li Yılmaz: "Türkeş Mezardan Kalksa Bahçeli\'yi İhraç Eder"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi eleştirerek, “Türkeş mezardan kalksa Bahçeli’yi ihraç eder. Oğuz Kağan gelse Türk düşmanı ilan ederler” dedi.

06.10.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi eleştirerek, "Türkeş mezardan kalksa Bahçeli'yi ihraç eder. Oğuz Kağan gelse Türk düşmanı ilan ederler" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, 7 Haziran'da savaşın ortasında bir Türkiye'yi hükümetsiz bırakan Bahçeli'nin, Tuğrul Türkeş'i hain ilan etmeden önce kendi kusurlarını ve bu millete yaptığı kötülükleri görmesi gerektiğini savunarak, "Siyasiler milleti körleştirdi. Bu milleti başlarındaki çobanlar yoldan çıkardı. Bu halk yoldan sapmış Allah'ı ve üzerinde yaşadıkları bu toprakları menfaat ve makam uğruna terk etmiştir. Bir dünya savaşının içindeyiz. Ama milletçe bunu hissedemeyecek kadar körüz. Sebebi ise basiretsiz çobanların körlüğünün idare ettikleri halkı da kör etmesidir. Millet koyun psikolojisi ile ne yana sürülüyorsa o yana gidiyor. Sonu uçurum olsa da tıpkı bir koyun sürüsü gibi toplu intihara koşar adım yürüyor. Bu devran böyle gitmez. Bu siyasi yapılar değişmelidir. Memleket yanıyor. Etrafımız kuşatılıyor. 7 Haziran da bir seçim yapıldı. Ülke savaşın ortasında hükümetsiz bırakıldı. Bir hükumet kurmayı beceremeyenler daha ilk geceden kapıları kapatarak ateşin ortasında bir seçime memleketi muhtaç ettiler" dedi.

"Ülkenin meselesi bir kasket, bir tespih kadar ucuzlaştırılıyor" diyen Yılmaz, şunları söyledi: "Rusya yanımıza geldi. Amerika ne yapacağını bilmiyor. Batı bizi bölmek istiyor. Çin her an Rusya'ya yardıma gelebilir. Türkiye rüzgarda savrulan çöp gibi iken bütün sorunlar bitti Bahçeli kasketli tespihli pozla memleket idaresine talip oluyor. Güleriz ağlanacak halimize. Şimdi Ruslar gelmeseydi ne olacaktı? Suriye'nin Kuzeyin de Kürt Devleti oldu olacaktı. Ruslar geldi biraz politikalar dengelenecek. Türkiye bunu fırsata çevirmesini bilmelidir. Eğer Amerika bölge de kalmak istiyorsa Batı güdümlü Türkiye'yi zayıflatan politikalardan uzaklaşıp güçlü bir Türkiye için gayret sarf eder. Biz Suriye de ne yaptık? Hiç belli değil. Irak ta ne yaptık o da belli değil. Etrafına sahip çıkamayan Türkiye yerine bu göreve Rusya talip olmuştur. Dua edelim de Rusya'nın yanına Çin eklenmesin." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp'li Yılmaz: 'Türkeş Mezardan Kalksa Bahçeli'yi İhraç Eder' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement