MYP Lideri Yılmaz: Bahçeli Kalmak İçin Her Yolu Deneyecektir - Son Dakika
Politika

MYP Lideri Yılmaz: Bahçeli Kalmak İçin Her Yolu Deneyecektir

MYP Lideri Yılmaz: Bahçeli Kalmak İçin Her Yolu Deneyecektir

Muhafazakar Yükseliş Partisi Başkanı Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Bahçeli, kalmak için delege ihracı dahil her yolu deneyecektir." dedi.

12.11.2015 12:22  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Bahçeli, kalmak için delege ihracı dahil her yolu deneyecektir. Muhalefet dikkatli olmalı. Gerekirse taban genel merkez önünde toplanıp istifa zorlanmalı" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, "Bahçeli 7 Haziranda millete de 1 Kasım kumpasını kurmuştur. Kalmak için delege ihracı dahil her yolu deneyecektir. Muhalefet dikkatli olmalı. Gerekirse taban genel merkez önünde toplanıp istifa zorlanmalı. Bu hareket sadece delege bazlı kalmamalı ve değişim amaçlı taban hareketine dönüştürülmelidir" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bu bir saltanat ve işgalin yıkılışı olacak. Bahçeli'nin yıkılması demek milletin önünün açılması ve ülke de bütün dengelerin değişmesi demektir. Milliyetçi yapının yeniden bir araya gelip iktidarı demektir. Üniter yapının devamı devletin mevcut cumhuriyeti pekiştirmesi demektir. Bu milletin kurtuluşu demektir" şeklinde konuştu.

"Millet üzerinde Bahçeli mahareti ile derin bir oyun oynanıyor" diyen Yılmaz, "Bu oyunun bozulması demek bütün taşların yeniden inşası demektir. Türk milleti üzerinde Bahçeli işgali sayesin de mesafe alanlar onun kalması için Bahçeli'ye her yolu deneteceklerdir. Bu nedenle kolay olmayan bir süreç ama muhakkak Bahçeli'nin yıkılışı ile sonlanması gereken bir sürece girilmiştir. Taban bu oyunu görenler tarafından ikna edilmeli ve hala Bahçeli etkisinde ülkenin girdiği çıkmaza seyirci kalanların da muhalif kanada çekilerek Taban baskısı istifa yönlü artırılmalıdır. Bir milletin yeniden dirilişi Bahçeli'nin yıkılması ile mümkün hale gelmiştir. Bu işgal ya bitecek ya da bitecek" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MYP Lideri Yılmaz: Bahçeli Kalmak İçin Her Yolu Deneyecektir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement