Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Kongreyi Toplamazsa İsyan Olur" - Son Dakika
Politika

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Kongreyi Toplamazsa İsyan Olur"

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Kongreyi Toplamazsa İsyan Olur"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Devlet Bahçeli bir an önce toplanan muhalif imzaların gereği kongre sürecini başlatmalıdır.

25.01.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Devlet Bahçeli bir an önce toplanan muhalif imzaların gereği kongre sürecini başlatmalıdır. Bahçeli kongreyi toplamazsa infial ve isyan olur" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Devlet Bahçeli bir an önce toplanan muhalif imzaların gereği kongre sürecini başlatmalıdır. Bugünkü pozisyonu giderek nefreti artıran ve Türklerin MHP eli ile işgal altında tutulduğunu kanıtlayan bir tavırdır. Bu tavrın başındaki isim olan Bahçeli ise bir işgalci olarak tarihe geçmeye başlamıştır. Bu durumun devamı kimseye hayır getirmez" dedi.

"YÖNETİMİ PAYLAŞMAYI TEKLİF ETMELİ"

Yılmaz, "Bahçeli her ne kadar gitmek istemiyorsa da bunun yolu ihraçlar hileli yollar değil yine demokratik tutum içerisinde bu yolu bulmalıdır. Çok adaylı bir Kongre olacağı belli. Buna göre Bahçeli işbirlği yapabileceği bir isimle hareket ederek yönetimi paylaşmalı ve MHP içinde beklenen değişime yol vermelidir" ifadelerini kullandı.

"SABIRLAR ZORLANIYOR TABAN DA NEFRET VE ÖFKE VAR"

"Bahçeli'nin işgal yanlısı tutumu Türk milletinin sabrını taşırdığı gibi tabanın da canını sıkmaktadır" diyen Yılmaz, "Bu nedenle insanlar Bahçeli karşıtı imza vermek için sıraya girmiştir. Geçen her dakika Bahçeli aleyhine dönmektedir. Şu an itibari ile Bahçeli'ye destek olanlar da artık bu desteklerini çekmek için yol aramaktadırlar. Sonun da muhalifler bugünkünden çok daha fazla bir imza ile kongreye girebilirler. Dolayısı ile zaman Bahçeli aleyhine işlemektedir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp Lideri Yılmaz: 'Bahçeli Kongreyi Toplamazsa İsyan Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • alperen: senıkımse takmıyooooor ahmet yeız 0 0 Yanıtla

Advertisement