Myp Lideri Yılmaz: "Bir Değişimde Bahçeli Yapsın, Milleti Sevindirsin" - Son Dakika
Politika

Myp Lideri Yılmaz: "Bir Değişimde Bahçeli Yapsın, Milleti Sevindirsin"

Myp Lideri Yılmaz: "Bir Değişimde Bahçeli Yapsın, Milleti Sevindirsin"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “Buyursun, yerinde otursun ama MHP halka açılsın.

19.05.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Buyursun, yerinde otursun ama MHP halka açılsın. Kaybettiği ya da uzaklaştırdığı değerleri bu harekete geri kazandırsın. Benim kendisine tavsiyem bu yöndedir" dedi.

MYP lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, "AK Parti her zaman değişim yaparak millete yeni şeyler sunmanın gayreti içinde sayın Bahçeli liderliğini tartışma konusu yapmak yerine ağırlığını ve vakarını koruyarak bir değişim ve vizyon değişikliği yapabilecek durumdadır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, "Sayın Bahçeli iyi bir final yaparak gönüllere nasıl taht kuracak adımlar atmalıdır. Buyursun yerinde otursun ama MHP halka açılsın. Kaybettiği ya da uzaklaştırdığı değerleri bu harekete geri kazandırsın. Benim kendisine tavsiyem bu yöndedir. Yoksa gelişmeler her gün kendi aleyhine dönmektedir. Kendisi de nihayetinde kör değildir. Aklı selim ile bir uzlaşma yolu bulup hem koltuğunu koruyup hem değişimi sağlayabilir" ifadelerini kullandı.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Parti yönetimi üzerinde doğru isimler üzerinde bir değişimi sözde değil özde bir değişimi Sayın Bahçeli derhal herhangi bir mahkeme kararını beklemeden gündeme almalıdır. Eğer bu tavrını ortaya koyarak hareket etmezse bu ülkeye yazık edecektir. AK Parti'yi bu milletin kaderi haline tek başına getirmiştir. Şimdi hepimiz faniyiz. Biraz el insaf el iman diyorum. Allah'ın huzuruna hatalardan arınıp gitmek fırsatı her an vardır. Bence bu Devlet Bahçeli içinde geçerlidir. Umarım birkaç gün içinde toparlayıcı beyanlarla milletimizin gönlüne bir ılık su serper." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp Lideri Yılmaz: 'Bir Değişimde Bahçeli Yapsın, Milleti Sevindirsin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement