Myp Lideri Yılmaz'dan Bahçeli'ye Tepki - Son Dakika
Politika

Myp Lideri Yılmaz'dan Bahçeli'ye Tepki

Myp Lideri Yılmaz\'dan Bahçeli\'ye Tepki

2009 yılındaki MHP Kongresi’nde Devlet Bahçeli karşısında aday olup ihraç edilen Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Bahçeli’nin açıklamalarına tepki gösterdi.

31.08.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2009 yılındaki MHP Kongresi'nde Devlet Bahçeli karşısında aday olup ihraç edilen Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Bahçeli'nin aynı masalı anlatmaktan vazgeçmesi gerektiğini belirten MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Hükümete girmek çözüm sürecini kabul etmek mi oluyordu? Milleti aldatmayı bırakın. Siz hükümete girmeyerek asıl çözüm sürecine en büyük desteği verdiniz. Bu söylediklerinizin hiçbir siyasi temeli yok. Altı boş laflar bunlar. Yazık bu millete. Ortada ne bir bakanlık pazarlığınız var ne de somut bir talep. Hükümete ortak olduğunuzda bir çok endişe veren konuda tedbir alacağınız kesinken şimdi herkesi kendi akışına bırakarak asıl çözüm sürecinin işlemesini sağladınız. Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığını alsaydınız bu endişelerin hepsi masal olurdu. Ama bunu yapmak istemeyerek milleti ve tabanı aldatma yoluna gittiniz. Her gün yeni bir masal ile ülkücüleri milliyetçi tabanı aldatmaya devam eden bir anlayış payidar olamayacaktır. Siz bir taraftan AK Partili meclis başkanına destek veren diğer taraftan AK Parti ile ortak hükümet kurup bu endişeleriniz engelleyecek adımları atmayan bir siyasi olarak bir kere daha tarihe geçtiniz" diyerek tepkisini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp Lideri Yılmaz'dan Bahçeli'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement