Myp Lideri Yılmaz: "Terörle Mücadele Üst Kurulu Kurulmalıdır" - Son Dakika
Politika

Myp Lideri Yılmaz: "Terörle Mücadele Üst Kurulu Kurulmalıdır"

Myp Lideri Yılmaz: "Terörle Mücadele Üst Kurulu Kurulmalıdır"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, terörle mücadele konusunun siyasileri aştığını belirterek, "Ankara’da profesyonel manada Terörle mücadele üst kurulu kurulmalıdır.

12.10.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, terörle mücadele konusunun siyasileri aştığını belirterek, "Ankara'da profesyonel manada Terörle mücadele üst kurulu kurulmalıdır. Bu kurul derhal 7 bölgede doğrudan kendisine bağlı alt kurullar oluşturup birlikte çalışma başlatmalıdır" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz Ankara'da yaşanan terör olayları sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

Terörle mücadele konusunun siyasileri aştığını savunan Yılmaz, "Bu iş üç günlük siyasilerin toplanması ile olmaz. Siyasiler güçlü yasa yapmak zorunda. Ankara'da acilen profesyonel manada Terörle mücadele üst kurulu kurulmalıdır. Bu kurul derhal 7 bölgede doğrudan kendisine bağlı alt kurullar oluşturup birlikte çalışma başlatmalıdır. Gerekirse bu kurullar illere de yayılır. Bu işler siyasileri aşmaktadır. Valiler ile de yürütülebilecek bir çalışma değildir. Doğrudan bu konulara odaklı yeni kurullar oluşturulmalıdır" diye konuştu.

Siyasilerin görevinin ülkeye teröre karşı koruyacak yasalar üretmek olduğunu söyleyen Yılmaz, "Siyasilerin görevi ülkeyi teröre karşı koruyacak yasalar üretmektir. Bunun için güçlü yasalara ihtiyaç vardır. Meydanlar da oy için demokrasi havariliği yapıp Ankara'da yasaları gevşeterek terörle mücadele edilemez. Türkiye büyüklüğüne göre büyük sorunlarla muhatap bir ülkedir. Basit ve gevşek yasalarla bu ülkeyi yönetemezsiniz. Türkiye de yasalar gevşetilmiştir. Alenen terör propagandası yapılmaktadır. Bu durum mücadele etmek istediğiniz terörün beslenmesini artırmaktadır. Önce beslenme aracı olan süt kesilmelidir. O süt ise siyaset adı altında rahatça yapılan terör propagandalarıdır. Bu durumlar düzeltilmeden kimse iyileşme beklememelidir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp Lideri Yılmaz: 'Terörle Mücadele Üst Kurulu Kurulmalıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement