Mysia Havacılık Festivali Altınoluk'ta Yapılan Gösterilerle Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Mysia Havacılık Festivali Altınoluk'ta Yapılan Gösterilerle Sona Erdi

Mysia Havacılık Festivali Altınoluk\'ta Yapılan Gösterilerle Sona Erdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bu yıl 4.’sü yapılan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, Altınoluk sahilinde yapılan uçuş gösterileri ile sona erdi.

06.09.2015 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bu yıl 4.'sü yapılan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, Altınoluk sahilinde yapılan uçuş gösterileri ile sona erdi. Gösterileri iki günde yaklaşık 150 bin kişi izledi.

Edremit'in Altınoluk Mahallesi sahilinde festivalin ikinci gününde uçuş okulları ve Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk gösterilerini sundular.

İlk olarak Türk Hava Kurumu, AFA, FG Havacılık ve ERAH uçuş okullarının eğitim uçakları sahil üzerinden pas uçuşları gerçekleştirdiler. Uçuş okullarının bazı uçaklarının alçak pas geçişleri nefesleri kesti. Daha sonra Türkiye'nin ilk akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk 15 dakikalık nefes kesen bir gösteriye imza attı. Öztürk'ün uçuş gösterisine yeni kattığı Nirvana isimli figür büyük alkış aldı. İlk gün yaklaşık 100 bin kişinin Akçay'da izlediği gösteriyi ikinci gününde Altınoluk'ta 50 bin kişi izledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mysia Havacılık Festivali Altınoluk'ta Yapılan Gösterilerle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement