Fenerbahçe'nin İstediği Genç Forvet Nadir Çiftçi Takımında Kalıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin İstediği Genç Forvet Nadir Çiftçi Takımında Kalıyor

Fenerbahçe\'nin İstediği Genç Forvet Nadir Çiftçi Takımında Kalıyor

İskoç Kulübü Dundee United, transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Nadir Çiftçi'nin kulüpten ayrılmayacağını duyurdu.

31.07.2014 09:49  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskoç kulübü Dundee United'ın 22 yaşındaki futbolcuyu bırakmaya yanaşmadığı yazıldı. İskoç basınında çıkan haberlerde ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan kulübün yıldızları Ryan Gauld ile Andrew Robertson'un satılmasından sonra bir önemli oyuncusunu daha bırakmak istemediği ifade edildi.

Haberin detayında sarı-lacivertlilerin Nadir Çiftçi'yi takip ettiği ancak Dundee United menajeri Jackie McNamara'nın kadrosundaki kilit isimleri kaybettikten sonra bu transferi onaylamadığı kaydedildi. Geçtiğimiz sezon İskoç ekibinin formasıyla 17 gol kaydeden Nadir'in değerini artırmasına rağmen bir sezon daha takımda tutulacağı dile getirildi.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin İstediği Genç Forvet Nadir Çiftçi Takımında Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement