Antalya'da Nakliye Kamyonuna Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Nakliye Kamyonuna Saldırı: 1 Yaralı

Antalya\'da Nakliye Kamyonuna Saldırı: 1 Yaralı

Antalya'dan aldığı ev eşyasını ve 3 kişiyi Tarsus'a götürmekte olan nakliye kamyonu, eşyası taşınan vatandaşın husumetli olduğu şahıslarca Manavgat'ta saldırıya uğradı.

09.08.2014 19:47  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik ilçesinden aldığı ev eşyasını ve 3 kişiyi Tarsus'a götürmekte olan nakliye kamyonu, eşyası taşınan vatandaşın husumetli olduğu şahıslarca Manavgat'ta saldırıya uğradı.

Olay, Manavgat Çevreyolu D400 karayolunun çevreyolu köprüsü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İbrahim Dağdelen yönetimindeki 06 YB 5367 plaklı nakliye kamyonu, Serik'ten Vedat Beyazdaş'ı ve Beyazdaş'a ait ev eşyalarını Mersin'in Tarsus ilçesine götürmek için yola çıktı. Beyazdaş'ın husumetli olduğu bazı kişilerin nakliye kamyonunu otomobillerle takip etmesi üzerine polisten yardım istenirken, polis ekipleri de kamyona Manavgat sınırına kadar eskortluk yaptı. Manavgat'ın Çolaklı ilçesinde takip eden otomobildeki kişiler kamyon şoförü İbrahim Dağdelen'den kamyonu durdurmasını istedi. Dağdelen'in kamyonu durdurmaması üzerine otomobildeki bir kişi kamyona arkasından tüfekle üç el ateş etti. Otomobille kamyon kovalamacasının ardından kamyon şoförü Dağdelen polisten yardım isteyerek kamyonu Manavgat Çevreyolu Köprüsü yakınlarında durdurdu. Otomobillerden inen şahıslar husumeti bulunduğu kişileri kamyondan indirerek kavgaya tutuştular. Taşlı sopalı kavgayı olay yerine gelen polisler durdurdu. Kavgada Vedat Beyazdaş yaralanarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karışan bazı zanlıların ise hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Polis, kavgaya karışan ve kamyona tüfekle ateş açan şahısları olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Kavgada kamyonun camları kırıldı ve kamyonun arkasında isabet eden saçmalardan dolayı maddi hasar oluştu. Kamyonu takip ederek olaya karışan 20 BCM 28 plakalı otomobil ise çekici ile olay yerinden götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Nakliye Kamyonuna Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement