Naksan Holding'e Bağlı Okullarda Operasyon - Son Dakika
Güncel

Naksan Holding'e Bağlı Okullarda Operasyon

FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında Gaziantep’teki NAKSAN Holding’e bağlı okul ve yurtlara operasyon düzenlendi.

23.07.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında Gaziantep'teki NAKSAN Holding'e bağlı okul ve yurtlara operasyon düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu ileri sürülen NAKSAN Holding'e bağlı okul ve yurtlara kayyum atanmıştı. Gaziantep'te bulunan Cahit Nakıpoğlu İlköğretim Okulu, Zirve Üniversitesi, Sunguroğlu Anadolu Lisesi, Sunguroğlu Fen Lisesi, Emine Nakıpoğlu Ortaokulu, Cahit Nakıpoğlu Ortaokulu, Ferhan Nakıpoğlu International Okulu, Ferhan Nakıpoğlu İlkokulu isimli okullarda bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Kanun hükmünde kararnamenin Resmi Gazetede yayımlanmasıyla birlikte 35 sağlık kurum ve kuruluşu, bin 43 özel öğretim kurum ve kuruluşuyla özel öğrenci yurdu ve pansiyonu, bin 229 vakıf ve dernek, 19 sendika, federasyon ve konfederasyonla 15 vakıf yüksek öğretim kurumu kapatılmasına karar verildi.Bu kapsamda Gaziantep'te faaliyet gösteren Zirve Üniversitesi de kapatıldı. Zirve Üniversitesi'ne daha önce alınan karar ile kayyum atanmıştı.

Operasyonların halen sürdüğü okullarda, çok sayıda belge ve doküman incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Naksan Holding'e Bağlı Okullarda Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement